Szégyen kettesnek lenni egyetemen?
Úgy indultam neki,hogy 4,00 feletti átlagot szeretnék ,de mostanra már kiderült ,hogy van olyan tárgyam amibol a kettesnek is örülnék...és nem is egy...
Örülök ha 3,00 lesz az átlagom. :(
Annyiból lehet kellemetlen, hogy ha állami finanszírozottan vagy, és nincs meg az előírt átlagod, akkor átraknak önköltségesre.
Ezen kívűl nincs szégyelnivaló ebben. Egyetemen a lényeg az, hogy görbüljön a jegy.
Szerencsére nálunk 2,2 a határ ,annyit elfogok érni.
Mindenesetre megnyugtató volt a válaszod,köszönöm.
Igen, sajnos igaz. Központilag előírta a kormány, hogy milyen tipusú szakokon hanyas átlag kell minimum, hogy továbbra is finanszírozza a tanulmányaid az állam. Ez az összes informatikai szakoknál 3.0-ás átlag.
NER érdeke, hogy minél kevesebben legyenek a felsőoktatásban.
De egyébként úgy kikerülhető, hogy minden évben újrafelvételizel oda, ahova jársz és ha eléred a ponthatárt akkor bent maradsz állami finanszírozottan, és el tudod fogadtatni az eddig elvégzett tárgyakat.
Mérnökinformatikus szakon vagyok... Így is elég nehéz néhány tárgy erre bevezetik ezt..
És egyébként muszáj elfogadniuk azokat a tárgyakat amiket teljesitettem ,ha mondjuk az említett "tervet" csinálnám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!