Mi tévő legyek ekkora szégyen folt után?
Jelenleg másodéves hallgató vagyok az egyik vidéki egyetemen. Az első évem az viszonylag simán ment és minden targyam sikerült. Viszont most masodevben jóval több tárgyat vettek fel és több nehezebb is volt közöttük. Az egyik ilyen egy matekos tárgy. Nos, ez annyira nem lett volna vészes ,legalábbis a kettes vagy hármas megszerzése belőle ,ugyanakkor annyira nem volt rá időm és energiám ezzel foglalkozni ,hogy sajnos éppen megbuktam belőle. Azóta nincs étvágyat ,egyfolytában stresszes vagyok és gyomorgorcsom van. Annyira szegyenlem ezt az egészet és annyira csalódtam magamban ,hogy az leírhatatlan...már azon is gondolkodtam ,hogy be fogok járni gyakorlatra csak azért ,hogy a többiek ne sejtsek ,hogy megbuktam :(.
Nektek osszessegeben mi a véleményetek erről ? Ti leneznetek egy magam fajta bukott embert?..
Nem nézlek le! Szerinted érdekel ez bárkit? A lőtéri kutyát se! Majd meglesz!
Minek agyalsz rajta? Felveszed újra.
És aki passzív félév hátán passzív félévet csinál (pl én)? Mert így van ideje/pénze/energiája? Ha 5.re lesz meg se számít, nem fogják beleírni a diplomába!
Másodéves vagy, és így kiakaszt egy bukás? :D Nálunk a fél évfolyam bukott valamiből már az első félév végén. Szar volt, sírtunk egyet, jövőre újra megcsináltuk. Ennyi.
Ha téged egy ilyen dolog ennyire kiakaszt, nem tudom, hogy milyen lelkivilágod lehet, és kívánom, hogy ennél nagyobb szégyen sose érjen az életedben!
Köszönöm a válaszokat. Valamivel már jobban érzem magam ,nagyon kedvesek vagytok! :)
Az igazsághoz hozzá tartozik az is ,hogy a barátaim ,akikkel járok erre a gyakorlatra ,nekik sikerült ,csak nekem nem. Ezáltal már nem tudom velük folytatni az egyetemi szociális életet. Ráadásul így egy évet csúszok ,pedig már a diploma osztó idejét is majdnem ,hogy borítékolhatóvá tettem mindenki számára. Összegezve, tudom ,hogy sajnos sokan csúsznak vagy passziváltatnak ,de ez engem annyira nem vigasztal. Volt egy elvárás magammal szemben és a családom ,ismerőseim részéről is. Ennek nem tudtam megfelelni és szégyent hoztam magamra és magamon kívül sok emberre ,emellett megszívattam magam (és az Egyetem) plusz egy évvel..
Mindenesetre nem akarom magam tovább sajnáltatni. Még egyszer köszönöm a válaszokat, remélem valahogyan sikerül beletörődnöm ebbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!