Ez szerintetek normális? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tanúlni egy művészeti liceumban épitészet szakon.Van egy olyan órám hogy zenei nevelés.Hallgattunk Beethovent és mondta a tanár hogy irjuk le a véleményünket a zenéről.Persze engem állitott fel hogy mondjam el mit irtam de még gondolkodtam és annyit mondtam hogy nem nagyon szeretem ezt a fajta zenét és nem is szoktam hallgatni.Elkérte a füzetem és újrairatta velem révén hogy csúnyán irok.Ezzel nem is lett volna akkora baj de beirt egy rosz jegyet egyelőre még egy füzetbe mert nem volt nála napló.Utánna az óra hátralevő részében hallgattam de ő elkezdte mondani hogy miért jöttem művészeti liceumba ha nem szeretem ezt a fajta zenét meg hogy nehogy azt hidjem hogy nem fogom sohasem hasznositani és hogy ebben is ugyanannyi érzelem van mint bármelyik más dalban.Egy szóval nem mondtam hogy rosz a komoly zene és azt se hogy elitélem azokat akik ezt hallgatják.Annyit mondtam nekem nem tetszik.Elmondtam szüleimnek ők meg azt mondták hogy szóljak az osztályfőnöknek.Igy is lett ő meg azt mondta hogy szóljak az aligazgatónak.Szóltam neki azt mondta nincs semmi baj majd beszél vele.Ma azt mondta az osztályfőnököm hogy elvileg beszéltek vele és nem lesz beirva a jegy de nagyon félek attól hogy megbuktat.Átlagba nem vagyok rosz tanuló és nem akarom lerontani emiatt az átlagomat.Ti mit tennétek a helyemben? beirhat egyáltalán egy tanár rosz jegyet ezért?Szerintem most nagyon pikkel rám ha elmegyek mellette a folyosón nem merek ránézni de kedden lesz vele órám és tuti fog feleltetni2019. okt. 18. 21:57
1/2 anonim válasza:
A saját, jól felfogott érdekedben mondom; tanulj meg helyesen írni.
A tanárod egy kretén. Ne foglalkozz vele.
2/2 anonim válasza:
A tanáraidnak sem érdeke, hogy megbukj, ezzel max csak fenyegetnek. Gondolj bele, akkor jövőre is tanítania kellene, ez neki sem hiányzik, csak ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!