Szerintetek van esélyem bekerülni?
Ez egy áltlaános felmérés, ahol akár szitkozódhattok is, amúgyis mindenki erről hires ezen az oldalon, tisztelet a kivételnek:)
354 pontom van és SZTE JGYPK gyógypedagógia szakára jelentkeztem, ahol tavaly 340vagy valahogy így volt a ponthatár.
Mindegy, legyen msot 345, nekem 354 pontom van, szeirntetek van esélyem bekerülni?:)
Várom a válaszokat.
Szerintem van, ha sikerült az alkalmassági vizsgád is. :)
Már csak egy hét és kiderül. Sok sikert!
Ennél a kérdésnél azt várod el, hogy azt mondjuk bekerülnél... :)
Én nem mondom ezt, reális alapon közelíts a dologhoz.
Ha idén kevesebben jelentkeztek, és az érettségi tárgyak is gyengébbek lettek -pláne a felvételi tárgyak-, akkor valószínűleg csökken vagy stagnál a pont. Elképzelhető, de az ellentéte is előfordulhat, ezekből a statisztikai adatokból csak következtetni lehet.
szerintem bekerülsz:)
de majd drukkok, én is most felvitelizek
Második! Dehogy nem azt várom, hogy hazudjatok:) Szimplán jol esett az első gondolata:) És amúgy teljesen igazad van, és azt is tudom,hogy nem ti döntitek el :P
De szeirntem alap hogy jol esik, ha valaki így jelez.:)
Köszönöm nektek is, és viszont kívánoma sikert!!
Első vagyok. :)
Köszönöm szépen, de idén nem tanulok tovább egyetemen, ellenben jövőre vagy két év múlva szeretnék én is gyógypedagógiára jelentkezni. :))
Első!
Tényleg?:) Az tök jo, nekem is nagyon tetszik és érdekel ez a szak. Te milyen irányban szeretnél szakosodni?:)
Leginkább a pszichopedagógia és a tanulásban akadályozottak pedagógiája érdekel, de ez persze még változhat. :)
És téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!