Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Oláh Zsuzsa biológia könyvek...

Oláh Zsuzsa biológia könyvek elegek emelt biosz érettségire?

Figyelt kérdés
A 11-12. kötet van meg belőle. Nagyjából minden bennük van, amit kérdezhetnek emelt érettségin?
2010. júl. 14. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
hasonlítsd össze az OM honlapjáról letöltött követelményrendszerrel! Ami a köv.rend.be benne van, CSAK azokat kérdik vissza a vizsgán! Csak nem orvosnak készülsz te is? (:
2010. júl. 14. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:

De-de. :)

Ahogy tanulok nézem a követelményrendszert is közben, csak sose tudom, hogy most arra gondolnak-e amire én gondolok, hogy az, vagy hogy esetleg másik témánál fog a könyvben előfordulni az a dolog... Szóval, néha kicsit bizonytalan vagyok.

2010. júl. 14. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
első vagyok! Én nem ismerem ezeket a könyveket,másból készülök, kövrendszerrel együtt tanuld, lényegre törően kell a válaszokat hozzá tanulni! :) Nekem is vannak amik "túl egyszerűnek" tűnnek, meg félek h nem egyre gondolunk a követelménnyel, pl a vér áramlása, röviden, ám lényegre törően szerepel a könyvembe. Bioszon kívül fogsz még valamiből vizsgázni? őszi érettségire jelentkezel?:)
2010. júl. 14. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Még jövőre fogok rendesen érettségizni, angolon kívül minden májusra marad. Szóval igyekszem haladni vele folyamatosan hogy ne szakadjon a nyakamba egyszerre minden.
2010. júl. 14. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

jól teszed! (:

Sok sikert!

2010. júl. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!