Mit gondolsz a Panemsulis biológia könyv elég?
és még valami:
a panemesből te anno megtanultál mindent?
Mármint én most járok a keringésnél, szív, nyirok stb, de nincs egy mondat se amit ki lehetne hagyni, kb minden lényeg :S hozzá tanulok még a funkcionális anatómiából, abba benne van a szív súlya, és még jó néhány jellemző, lehet sok lesz így, de inkább legyen sok mint kevés :D
kérdező:
nem, én újrafelvételiző leszek :) Tavaly érettségiztem, egy évet meg másik egyetemen tanultam, most jöttem rá h nem a jelenlegi pályám vonz.
orvosira készülök, ahhoz van szükségem a biológia emeltre.
Egyetértek az előttem szólóval hogy követelményrendszer szerint kell haladni, akkor gyakorlatilag olyat nem kérdezhetnek ami nincs ott :) én teljesen követelményrendszerből tanulok, nézem a témakört, és tanulom a panemből, és még eddig olyannal nem találkoztam ami ne lenne benne! eddig még hozzá sem kellett olvasnom a 130 tételes könyvet .... Szóval szerintem nagyon jó. Viszont te azt írtad, hogy középre mész csak, neked megvannak adva a tételek nem? Neten fentvan a központi tételsor, szerintem ez se sulitól/se tanártól függően nem változik. Azt meg szóbelire kidolgozhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!