Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a Panemsulis...

Mit gondolsz a Panemsulis biológia könyv elég?

Figyelt kérdés
Ha középszinten min. 94%-ot kell teljesítened, elég ez a könyv, vagy szerezzek be egy könyvsorozatot is mellé?
2010. júl. 13. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem önmagában az az egy összefoglaló is elég volt, viszont a tanáraim bátran álltak a rendelkezésemre, amikor szükség volt rá :D A sorozatot arra írtam, hogyha biztosan biztosra akarsz menni háttértudás nélkül.
2010. júl. 13. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
jó hogy számíthattál a tanáraidra, én sajnos nem számíthatok, nem is tudnak valami sokat, mert az én biosz tanárom "középszintre orientálódott" egészségtan stb, szóval komolyan, neki az emelt szint magas ... :S illetve nem is látják már azokat szívesen akik leérettségiztek :/
2010. júl. 13. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:

és még valami:

a panemesből te anno megtanultál mindent?

Mármint én most járok a keringésnél, szív, nyirok stb, de nincs egy mondat se amit ki lehetne hagyni, kb minden lényeg :S hozzá tanulok még a funkcionális anatómiából, abba benne van a szív súlya, és még jó néhány jellemző, lehet sok lesz így, de inkább legyen sok mint kevés :D

2010. júl. 13. 19:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Na, azt hiszem én meg Szerényi papa 2000 oldalas könyvéből fogok hozzá tanulni.:D
2010. júl. 14. 07:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Te is jövőre felvételizel? 12.-es leszel, vagy újra felvételiző?:D
2010. júl. 14. 07:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Tégy úgy kérdező :) Mindenkinek más jön be jobban tanulás téren. Viszont annyit tanácsolnék, hogy úgy tanulj belőle, hogy közben folyamatosan nézed a követelményeket, így nem fogsz olyat megtanulni, amire majd nem lesz szükség :)
2010. júl. 14. 09:46
 17/17 anonim ***** válasza:

kérdező:

nem, én újrafelvételiző leszek :) Tavaly érettségiztem, egy évet meg másik egyetemen tanultam, most jöttem rá h nem a jelenlegi pályám vonz.

orvosira készülök, ahhoz van szükségem a biológia emeltre.

Egyetértek az előttem szólóval hogy követelményrendszer szerint kell haladni, akkor gyakorlatilag olyat nem kérdezhetnek ami nincs ott :) én teljesen követelményrendszerből tanulok, nézem a témakört, és tanulom a panemből, és még eddig olyannal nem találkoztam ami ne lenne benne! eddig még hozzá sem kellett olvasnom a 130 tételes könyvet .... Szóval szerintem nagyon jó. Viszont te azt írtad, hogy középre mész csak, neked megvannak adva a tételek nem? Neten fentvan a központi tételsor, szerintem ez se sulitól/se tanártól függően nem változik. Azt meg szóbelire kidolgozhatod :)

2010. júl. 14. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!