Lehetséges az átjelentkezés ilyen tényezőkkel egy másik egyetemre?
A szituáció:
Az egyetemre, amire bejutottam nem indul az a specializáció, ami jobban tetszene, egy másikon viszont igen.
a jelenlegi pontjaim 94%-a a másik egyetem (idén) kért pontjainak.
Illetve a szak ugyan az, de 'másik kar'
(Debrecenin "ÁOK" Miskolcin "EK")
Köszönöm a választ!
Akkor, ha nehezen is, de lehetséges. Meglátjuk, mit hoz a jövő. :D
Mintha hallottam volna már átjelentkezésről, szóval lehetséges. De azt tudni kell, hogy Miskolcon csak képalkotó indul, így a kémia ennek megfelelóen kifejezetten kevés (1 félév és a biokémia is benne van), míg Debrecenben ha megnézed a tanmenetet, akkor több féléven át megy többféle kémia magas kreditért. Itt azt hiszem négyet ér.
Az anatómia itt nagyon jó, de ha a labor része érdekel, akkor vért fogsz izzadni a kémia pótlásával Debrecenben. Egy barátom járt oda, azt mesélte, hogy együtt jártak kémiára az orvostanhallgatókkal, de nekik külön, nehezebb feladatsort adott a tanár, mint az orvosin.
Nagyon félreolvastam valamit, mert rájöttem, hogy optometria nincs is a DE-n :/ Mindegy, a jövő zenéje, hogy mi lesz, hátha végül ez is megtetszik.
Köszönöm azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!