Igazolvány képet kért az iskola, adatlap mellé. Így elfogadják?
Szóval nincs igazolványképem, de lesz okmányirodában készített képem, (a NEK miatt) de ez "papír alapú" lesz gondolom, és nem fényép-papír.
Elfogadják majd?
Az a baj, hogy valószínűleg nem tudnám máshogy megoldani ezt magánjellegű problémák miatt, ezért idegesít a kérdés.
Semmilyen instrukciót nem írtak egyébként, csak, hogy 1db igazolványkép. Igazából ezt se tudni, hogy pontosan miért kell, mert a diákot ugye az okmányiroda intézi.
A kollégium meg egy megint más kategória.
Magánjellegű probléma: buszjegyre sincs pénzem jelenleg.
Megpróbálom megoldani, hogy valaki adjon kölcsön.
Egyébiránt köszönöm a visszajelzést! Sokat segített.
2. Úgy érzelmeztem, bár lehet idegességemben rosszul, hogy a NEK adatlapot megkapjuk.
Hivatalosan pedig a NEK adatlap:
"személyi adatokat,
a képi adatokat (fénykép és aláírás kép), valamint
a 16 karakterből álló NEK-azonosítót tartalmazza."
Ezt a fényképet akartam lefénymásolni.
Köszönöm szépen!
A minőségtől félek, ezért azóta is ügyködöm, hogy meglegyen maga a konkrét igazolványkép is.
Azt tudom, de ez külön dologhoz kell nekik. Azért gondoltam, hogy egy körben elintézek mindent.
(Nem így lesz)
Nevelőapum megpróbálja kikérni magát a munkából, hogy el tudjon vinni. Remélem összejön :(
(Elég komplikált az itthoni helyzet, azért vagyok ennyire meglőve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!