Kiraktátok Facebookra?
Figyelt kérdés
Ti kiraktátok/ ki fogjátok rakni facebookra, ha felvesznek valamelyik iskolába? Engem felvettek középsuliba, de nem tudom, nem hülyeség,ha kirakom? :S2012. ápr. 25. 15:10
1/9 anonim válasza:
Most őszintén: ez miért fontos? Kit érdekel?
Már eleve hülyeség, hogy ezt megkérdeted. Hogy annyi önálló gondolatod sincsen, hogy ilyen sz*rsághoz is más véleményét kéred ki...
Mit gondolsz, milyen ember lesz belőled ha felnősz?
2/9 A kérdező kommentje:
megvan rá az okom,hidd el.
2012. ápr. 25. 15:20
4/9 anonim válasza:
Azt is kiraknád, ha nem vennének fel? Akinek tudnia kell úgyis megtudja. Most azt nem tudod eldönteni, hogy dicsekedj-e vagy nem? Ha ennyire önállótlan vagy, minek neked Facebook? Hogy kerülsz te egy középiskola közelébe?
Szép idők.. okos gyerekek.. ez van :(
5/9 anonim válasza:
Én kiraktam, mikor felvettek egyetemre, mert büszke vagyok rá, hogy ide járhatok,meg egyébként én is szeretem, hogyha másnak látszik, hogy hova jár/t, mit dolgozik és iylesmik.
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak akkor rakd ki, ha már valóban odajársz!Azelőtt szerintem hülyeség!
7/9 anonim válasza:
Mi régebben kiirtunk hová vettek fel (akkor még myvipre :D) ez azért volt jó mert tudtuk ki lesz az osztálytársunk és nyáron már kicsit összeismerkedettünk.Ha akarod hogy lássák írd ki, és ne problémázz ezen annyit,nem olyan nagy dolog.
8/9 anonim válasza:
én kitenném :) de csak ha tuti. :D
9/9 anonim válasza:
Én akkor raktam volna ki anno, ha már elkezdődött a tanév, vagy mondjuk nyár végén, mivel most még nem jársz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!