SOS! Felvi.hu online jelentkezés. A hitelesítő adatlapon kívül kell még valamit postázni febr.15. -éig? FONTOS!
Onlne bankkártyás módon fizettem, de erről nem kaptam semmilyen kinyomtatható igazolást, csak ezt írta ki a rendszer:
Önnek nincs fizetési hátraléka, a szükséges felvételi eljárási díjat befizetése alapján jóváírtuk!
Ezek szerint a borítékba csak a 4 oldalas hitelesítő adatlapot kell a borítékba tenni, semmilyen igazolást arról,hogy befizettem az eljárási díjat?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
ennyit ír róla:
Bankkártya segítségével történő fizetés esetén nem kell felvételi azonosítószámot sem megadnia: mivel az e-felvételi felületéről közvetlenül érkezik a megfelelő oldalra, ezért a „háttérben” (nem látható módon) a tranzakció során egyértelműen megtörténik az azonosítás.
Akkor gondolom,ez jelenti azt, hogy nem kell külön küldeni semmit,mert rögtön beazonosították,ugye? :D
A befizetést elvileg a közleményben megadott azonosítód alapján azonosítják. Ha online fizetted, szerintem nem kell dokumentumot mellékelned.
Viszont nekem meg az nem világos, hogy: Miután postára adtam a hitelesítő adatlapot, utána szkenneltem be a fizetést igazoló szelvényt, és igy a rendszer szerint újat kell nyomtatnom. Akkor vajon most mehetek megint a postára újat feladni? ...
OTP-nél így néz ki. Én ezt szkenneltem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!