Na szóval az van hogy angol nyelvi elokeszitos gimibe megyek de nem tudok kb semmit angolbolxd. Az baj? Azert megyek abba mert meg akarok tanulni angolul. Mikre lehet szamitani? A kezdocsoport jobb? A szintfelmero konnyu?
Figyelt kérdés
Angol nelvi elokeszito2019. aug. 6. 11:11
1/2 anonim válasza:
Ha nem tudsz semmit angolból, ne is próbálkozz erőteljesen "megmutatni nekik a tudásodat", nehogy véletlen -bár kétlem- bejuss egy haladóba. ha nem tudsz semmit, beraknak kezdőbe. Németet tanultam általánosban, de sima tagozaton is volt kezdő és haladó, bekerültem a kezdőbe és az elejétől vettük. Nem kell aggódni.
Ahogy írtad, azért mész oda, hogy megtanuld.
2/2 anonim válasza:
Én nem játram nyelvi előkészítőre, de a sulinkban van ilyen. Én ahogy láttam, a kezdők is elég sokáig eljutottak :D Rengeteg nyelv és infóórájuk van az első évben, ezen kívül asszem ilyen h heti 2 matek, heti 2 magyar és heti 1 retorika (na meg 5 tesi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!