Egyszerűen nem bírom már a gyakorlatot, hogy értessem meg anyámékkal?
Már egy hónapja megkezdődött a nyárigyakorlat, de én már nem bírom. Reggel 5 órakor kelnem kell, készüldni és legyalogolni az állomásra, ami 10 perc sétát jelent. Az elején nem is volt még semmi gond, de most a végére nagyon elfáradtam, ami azt jelenti, hogy elmegyek 11 körül aludni, 5 kor ugye csörög az óra, és egész reggel szédülök, rosszul érzem magam. Ma lefele menet az álomásra olyan érzésem volt, mint ha el akarnék ájulni, de szerencsére ne történt semmi. Ha hazajövök hiába zuhanyzok le hidegvízzel, nem frissülök fel, amint lepihenek rámtör az álmosság és kénytelen vagyok elaludni.
Igaz, hogy elvileg már csak ez a hét van hátra, de ma reggel előállt azzal az oktató, hogy még a jövőhéten is menni kell. Na itt lett végleg végem. Ezt a hetet nagyon nagyon nehezen csak-csak túlélném valahogy, de a jövőhetet már semmiképp nem.
Előálltam ezzel anyáméknak, de ő csak elbagatelizálja a dolgot, szerinte csak lusta vagyok...ha az lennék le*zarnám az egészet, de nem, megyek és csinálom, viszont mostmár nagyon elegem van az egészből, mert már nem bírom tovább sem idegileg sem fizikailag. Ha a jövőhéten is mennem kell én ne tudom mit csinálok, még az is lehet, hogy otthagyom az egészet, mert tényleg nagyon nagyon kikészültem már.
Hogy tudnám rávenni anyámékat, hogy segítsenek valahogy?

Nem a bejárással van itt a gond, hanem az ottléttel.
Bejárni 15 perc oda, 15 perc vissza, 30 perc alatt itthonvagyok, nem is ez a lényeg, hanem, hogy ott télen hóban fagyban, nyáron forróságban, esőben!!! kell a csicska munkát elvégeznünk, mert igenis azt csináljuk. Én kőműves szakmát mentem oda tanulni, nem sepregetést, szemétszedést és rakodást elvégezni és a fogyatékos emberek különböző hóbortjait eltűrni. Lehet, hogy ez hisztonek tűnik, de nem az. Ha valaki kőműves tanulónak jelentkezik az ne más mocskát takarítsa már. Elment úgy egy év, hogy nem tanultunk szinte semmit...

figyelj, pl egy orvos 48 órákat dolgozik egy huzamba, nem hallottam még egyet sem panaszkodni, a munkába járókkal ugyan ez van, reggel 8ra mennek, 5ig bent vannak, vagy egy gyárban dolgozó emberke, nem elég h kint van vagy 30 fok, bent neki jóval melegebbeket kell elviselni.
Általában az ember azt amit szeret, azt bírja, ha neked ez a kőműves dolog nem tetszik, akk jobban kellett volna tanulni, vagy más munkalehetőség után nézni.
Nem akarlak megbántani, de tényleg szüleidnek van igaza.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!