Mit csináljak kiabált velem a megsértett a német tanárom? Részletek lent.
Na jó, hát ez tényleg kegyetlen :(
Ehhez a tanárhoz SOHA többet ne menj!
Ez nem tanár, hanem a gyanútlan diákok pénzén élő féreg..
Keress mihamarabb egy másik magántanárt, mert ez nem az, hiába is nevezi magát annak!
Egyébként: ha interneten is fent van ez a tanár, hírdet és HA lehet visszajelzést írni, nyugodtan írd ki. Ezzel más diákot is meg lehetne menteni tőle.
UI.: Menni fog a nyelvtan, ne izgulj!
Jó felkészülést és sok sikert a nyelvvizsgára! :)
Sajnos magántanárnak az ilyen idegbetegek is elmehetnek.. semmiféle végzettséget nem kell felmutatniuk.
Közoktatásban szerencsére szűrik valamennyire a férgesét diploma által, de a magánéletben.. ott olyan "tanárok" is megfordulnak, mint amilyennel a kérdező is sajnos találkozott.
Nézd mindenki követ el hibákat nyelvhasználatban, nyelvtanban még a tanárok, sőt az anyanyelviek is. Szóval ne aggódj emiatt.
Abban az esetben meg tudtam volna érteni, hogy ő diktálja le a szöveget, ha a vizsgáig olyan 1 hét lett volna. Egy nyelvvizsga nem abból áll, hogy te felmondasz egy bemagolt szöveget, hanem hogy mi az amit természetesen tudsz. És ezt ennek a tanárnak is tudnia kéne. Ahogy tapasztaltam nyelvvizsgákon, szeretnek belekérdezni dolgokba, így hiába van meg a fejedben amit leírtál rögtön borul az egész.
Nem tudom mennyire sürgős a nyelvvizsga (gondolom vagy egyetemi felvételi vagy diplomázás) de nyilvánvalóan még nem vagy azon a szinten hogy letedd a nyelvvizsgát. (persze ezt én innen nem tudom megállapítani). Először meg kell tanulni a nyelvet olyan szintre és utána vizsgázni. Ezzel most nem téged szidlak. Tehát amit kéne tenned, az az hogy otthagyod ezt a tanárnak se nevezhető valakit és keresel mást, akivel először pótoljátok a hiányosságaidat. Írod hogy úgy mentél oda, hogy mondtad, hogy rossz a nyelvtanod. Azért lett volna ő hogy kijavítsa, de te sem mondhatod minden tanárnak, hogy azért nem fog menni a vizsga mert rossz a nyelvtanod. Akkor le kell ülni és gyakorolni és megtalálni azt a módszert ami segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!