Anya nem érti ez az egész érettségit hogy is van ez?
Tavalyelőtt érettségiztem angolból 3 lett
Anya most meg el akar küldeni alapfokú angol tanfolyamra merthogy az nyelvvizsgát add alapfokon
De ha az érettségim 3 lett az már egy alapfoknak számít nem?
Régen én jobban szerettem a németet 8 évig azt tanultam nagyon jól ment de már semmit nem tudok belőle
Álljak neki újra az angolnak vagy válasszam a németet
Alapfokúnak biztos, de szerintem még középfokúnak is.
Én a németet választanám a helyedben!:)
Általánosba 8 évig német
Középsuliba informatika miatt angolt kellett tanulni 3 lett az érettségi
Jobban szerettem a németet de már az alapszavakon amit szerintem egy 4 osztályos gyerek is tudd több nem megy
4.5 hónap ez a tanfolyam és nem tudom hogy az alapoktol kezdik-e vajon
Csak alapfokon indul.
Angolbol érettségiztem és most fel tudnám frissíteni és tudnának segíteni is.
Németnek jobban örülnék mert jobban szerettem de annak 12 éve és félek hogy nem menne úgy és segítséget se kapok
Középszintű érettségi 40-59% Közepes (3)
Emelt szintű érettségi 33-46% Közepes (3)
Érettségi vizsga és a nyelvvizsga kapcsolata
Milyen eredményt kell elérni az érettségi vizsgán ahhoz, hogy az érettségi bizonyítvány/tanúsítvány nyelvvizsga-bizonyítvánnyal legyen egyenértékű?
Az érettségi vizsga vizsgaszabályzatának kiadásáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet (a továbbiakban: vizsgaszabályzat) 45. § (4) bekezdése alapján a vizsgázó érettségi bizonyítványa, tanúsítványa, ha idegen nyelvből, illetve a nyelvoktató kisebbségi oktatásban nemzetiségi nyelvből emelt szintű érettségi vizsgát tett, és sikeresen teljesítette az érettségi vizsga írásbeli és szóbeli vizsgáit, azoknak minden vizsgarészét a részletes követelményekben meghatározott módon,
a) ha legalább 60%-ot ért el, középfokú (B2) komplex típusú,
b) 40-59% elérése esetén alapfokú (B1) komplex típusú, államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvánnyal egyenértékű okiratnak minősül.
Gyaníthatóan középszinten érettségiztél közepesre, akkor az angol alapfokkal egyenértékű. Ergo, nyilván ne angol alapfokú tanfolyammal kezdd el! Idő és pénzpazarlás.
Az angol fontosabb, mint a német, abból minimum középfokra el kell jutni. Könnyebb a gyakorlása (könyvek, sorozatok, stb.)
Ha ennyire szeretted a németet, akkor azt kezd el alapfokon, és majd elkezded az angolt menet közben másik kurzuson felgyúrni középszintre. Elférnek egymás mellett. Mire a németből alapfokon leszel megint, az angolból középfokon. H,Sze-jársz angolra, K,Cs németre. A Katedrába sok csinos 18+-os csaj jár.
És még valami. Soha ne keressetek rá az információkra a Google-ön b+, még megtalálnátok!
Nem 12 éves vagy, ne anyád döntse már el, ha a német tetszik és azt tanulnád, tanuld azt.
Az angol alap felesleges, akkor már inkább közép, vagy kezdj egy ritka nyelvet ami keresett.
Mi leszel? Ahhoz mérten válassz nyelvet, egy informatikusnak kell az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!