Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretnék jogsit, de nagyon...

Szeretnék jogsit, de nagyon durván antiszociális vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha nem mindenhova busszal kéne járni, meg maga a vezetés is tök jó, párszor "vezettem" már ilyen 20-30 ccal elhagyott területen, ezzel nem is lenne semmi baj, de nagyon utalok emberek közé menni, az hogy én 30 órát egy ismeretlen emberrel üljek egy kocsiban...még ha ragondolok is gyomorgörcsöm van. Nem is bízom magamban semennyire. Mikor próbálgattam vezetni, akkor is folyton lefullaszottam, meg váltani se tudta rendesen, mindig elfelejtettem benyomni a kuplungot stb... Nem tudom, hogy egyáltalán sikerülne e nekem valaha. Nem tudom mivel tudnám magam meggyőzni?
2019. júl. 24. 14:29
 1/3 anonim válasza:
100%
Ugyanolyan vagyok mint te. Amikor lett volna rà pénzem azért nem csinàltam mert pont ezrket gondoltam mint te. Most meg màr nincs pénz erre. Szerintem am sikerülhet nekünk is. Egy nagyon türelmes kedves oktatót kell keresni. Ki kell birni ezt az egészet aztàn lesz jogsid és utànns màr egyedül vezetsz úgyis.
2019. júl. 24. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne megcsinálni. Én is féltem az elején, hogy jaj mennyire lefognak cseszni(sose vezettem előtte, plusz lány vagyok), de szerencsére egy nagyon rendes oktatót sikerült találnom, így nem volt probléma. Úgy gondolom nem lenne rossz ötlet, ha esetleg a problémádat a kiválasztott sulinál is elmondanád. Biztos segítőkészek lennének veled.

Kitartást, és csak annyit tudok mondani, hogy vezetni hatalmas élmény és érdemes rá áldozni. 😊

2019. júl. 24. 14:51
 3/3 anonim válasza:

Szerintem simán menne. Hiába ülsz ott valakivel, ha érzi hogy nem vagy egy nagy beszélgetős típus, akkor nem fogja erőltetni, pláne, hogy amúgy is főként véleményezi amit lát, meg mondja, hogy merre /hogy csináld a dolgokat.

Magától a vezetéstől meg végképp nem kell félni. Senki nem úgy született én is féltem nagyon oktatót is kellett váltanom, de aztán egy tök rendes emberrel "nagyon gyorsan" meglett. Sok sikert 💪🏿

2019. júl. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!