1/13 anonim válasza:
Máshol is kigyulladnak, csak nem lesz hír belőle. Nagy ám a világ, ami televan rosszabbnál rosszabb buszokkal.
Amúgy ha ebben a nagy melegben kinyitnád modjuk a 7-es csukós motorházát, megértenéd milyen kevés kell egy tűzhöz.
2/13 anonim válasza:
hanyag karbantartás => meghibásodás => zárlat
3/13 anonim válasza:
Olajsár mindenhol, nem elegendő hűtőfolyadék, elpiszkolódott hűtő, egyszóval a karbantartás hiánya.
Húsz-harminc éve is voltak meleg nyarak, és akkor még csak az "ócska Ikarusok" voltak mindenhol, mégis csak elvétve történt egy-egy tűzeset. Igaz, akkor a BKV még komolyabban vette a karbantartást.
4/13 anonim válasza:
Magyaroknál robbanómotorral vannak szerelve. Máshol belsö égésüvel.
6/13 anonim válasza:
Ellentétes elektromos töltésű vezetékek érintkezéséből vagy a vezeték és föld közötti hibás szigetelésből eredő elektronikai meghibásodás.
7/13 anonim válasza:
"Jó lesz az még, hagyd benn, ezt majd jövőre cseréljük."
8/13 anonim válasza:
Amiket előttem írtak, egyetértek vele. Pluszban szerintem egy a tolócsuklós motormegoldás, hogy mindent a bal-, vagy jobb oldalra helyezni (motor és tartozékai) nem valami jó megoldás szellőzés tekintetében, mert szinte minden egy helyen van.
9/13 anonim válasza:
8-as , de ez nem Magyarországra specifikus megoldás. Nekem egyértelműen a karbantartás hiánya , főleg az olajsár mennyisége és az üzemanyagtömlők állapota a gyanús.
10/13 anonim válasza:
Aki a tolócsuklós megoldást említette, annak is van igazsága, a régi magaspadlós városi Ikarusoknak a padló alatt volt a motorja, fekvő motor, szinte korlátlan hely, mindennek volt normális szellőzése, hűtése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!