Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Debrecenben tényleg nem drága...

Debrecenben tényleg nem drága a dkv bérlet?

Figyelt kérdés

Csak 6600 forint a teljesárú/vagy dolgozó mindegy.

És buszra, trolira, villamosra érvényes.

Miskolcon pedi 7000 forint és csak villamos meg busz van, viszont Miskolc szegényebb város és kell a pénz muszály felemelni a bérletárat.

Ez a 6600 forint háromféle járműre luxus ár?

Budapesten 10000+😮 .

2019. jún. 12. 20:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Ez a 6.600 forint tényleg nem mondható még drágának?
2019. jún. 12. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Budapesten 10000+ Jah, de Debrecenben és Miskolcon együttvéve sincs még fele akkora se a tömegközlekedés mint Budapesten. Úgyhogy igen, Budapesthez viszonyítva drágák az ilyen falusi bérletek.
2019. jún. 12. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hányféle jármű van? Az mért kéne befolyásolja a bérlet árát? OMG. Fuck logic.
2019. jún. 15. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért nagyon nem mindegy, hogy valahol mehetsz 4 metróval, jópár HÉV-el, egy vagonyni metróval és annyi busszal és trolival, hogy egész Debrecent eldugíthatod velük. Mindezt havi 10k-ért. rre ilyen hulladék faluk elkérnek 7k-t azért, mert van vagy 3 villamosuk és akkor már hú de nagyon vagányak vagyunk.
2019. jún. 15. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A szolgáltatás minőségét is figyelembe véve ez a 6600 Ft még sok is. Ennyi pénzért én elvárnám, hogy

-ne legyenek napi szinten 10-20 perces késések

-ne robbanjon le fél óránként egy jármű

-37 fokos hőségben kapcsolják már be a klímát, ha már van

stb.

2019. jún. 15. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Budapest belváros egy rakás szemétdomb, vannak annyian, hogy nem férnek el közlekedni a felszínen, hanem a föld alatt is metrókat nyitnak, hogy tudjanak haladni.

Laktam pesten 1 évig, elég volt. Utálom Pestet.

Miskolcról kerültem Debrecenbe végleg, jobb munkahely miatt.

Debrecen még Miskolcnál is jobb, bár a belváros kicsit Budapest 2.

Vettem bérletet. Tök jó. Nem tudom te honnan veszed, hogy nem megy a klíma, a járatok 90%-ba megy.

A késés valóban igaz, mert rengeteg az autó, nem tud hsladni a busz,troli, a villamos az megy akkor is rendesen.

Szerintem nem drága 6.600 forintért a dkv bèrlet.

2019. jún. 15. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy neked tetszik-e Pest vagy sem nem számít. Rengeteg lehetőség van az utazásra és mégis relatíve olcsó a bérlet. Főleg za ilyen hulladék falusi városokkal ellentétben.
2019. jún. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!