Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Budapest-Koper vonatra...

A Budapest-Koper vonatra (20:30, Bp. Déli Pályaudvar) mikor lehet majd venni jegyet?

Figyelt kérdés

Ez az a vonat, ami a hónap végétől augusztus végéig közlekedik. Próbáltam neten venni, ki is dobja az említett vonatot, de amikor már a jegyet vásárolnám, akkor csak a reggeli vonatot ajánlja fel.

Próbáltam jegypénztárban is pár napja, de ott azt mondta az eladó, még nem nyílt meg az eladás.

2019. jún. 1. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Az mondjuk durva, hogy a flixbus egy irányban 5 órával veri a vonatot :D

Próbáld később vagy kérdezd meg a MÁV Direkt-et:

+36 (20/30/70) 499 4999

2019. jún. 1. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Az éjszakai hálókocsis vonatok sokszor direkt lassabbak, hogy reggel érj oda, ne hajnal 3-ra. Szóval ez nem mérvadó
2019. jún. 1. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van. Pár éve a Metropol prágai részét is altatták, amíg berlini résszel mentek tovább. Mert amúgy hajnali 3-kor rakta volna le az embereket Prágában.
2019. jún. 1. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
John, az miért lenne jobb,ha az emberek hajnalok hajnalán érnének a tengerpartra? Rengeteg példa van szándéklsan lassítot vagy félreállított éjszakai vonatokra.
2019. jún. 2. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy jobb lenne, azt írtam hogy lassú.

Oké ez éjszakai vonat, de ha épp nincs már hálófülkébe helyjegy csak ülőkocsiba akkor a busz gyorsabb. ( a személyautó pedig nem kicsit gyorsabb, de az most nem lényeges. ) A flix ráadásul 2 órával később indul Kelenföldről.

2019. jún. 2. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!