Hogy jutok Debrecenbe a Budapest reptérről?
Ferihegy vasúti megállóhely kb 10 perc alatt érhető el a 200E busszal, plusz természetesen jegyvásárlás és várakozás (bár alapvetően elég gyakran jár). Reggel csúcsidőben valóban 20 perc körülire nőhet a menetidő.
A vonatjegy foglalásánál nem veszítesz sokat, ha netán lekésed az egyiket, mert maga az alap menetjegy érvényes marad, csak a helyjegyet kell újra megváltanod, ami kb 500 Ft különbség. Az InterCity vonatok pedig óránként járnak, szóval nem egy elviselhetetlen időveszteség.
Köszönöm szépen!
Akkor ha esetleg újabb helyjegyek kell venni, akkor állomásnál árulják? Vagy a vonaton kell venni?
Csak mert a hasznossági %-okból nem derül ki egyértelműen, Ferihegyről IGENIS, VAN vonat Debrecenbe, ahogy #3 írja, de azért jobban le lett pontozva, mint aki azt írta, hogy nincs.
Ferihegyen van pénztár és automata is: [link]
Értem, köszönöm.
Én nem pontozok soha, nem azért vagxok itt hogy megítéljem a válaszokat, tehát rajtam nem múlt, hogy ki hogy lett lepontozva.
Hidd el, ha lenne járat oda, onnan ahol én vagyok, akkor egy pillanatig se gondolkoznék, hogy melyiket válasszam. :/
Sajnos Debrecen még csak pár helyre szerződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!