Miért haragszanak az emberek a bliccelőkre? Miért nem megértőbbek az ellenőrök a bliccelőkkel?
A munkáltatód nem teljesíti a "kötelezettségeit"...
Keress másik munkahelyet, nem kötelező neki dolgoznod.
Egyszerű ülni a megszokott szrban és mást hibáztatni, de ez nem célravezető, ettől sosem lesz jobb.
Egy gyerekkori ismerősöm példája: erdélyi pásztorgyerek megunta a juhokat és kijött Angliába. Most takarító cége van és kifejezetten jól él.
# 31
Akkor miért nem teszed? Vagy szerinted az a megoldás, hogy ha a munkaadó nem fizet ki akkor te sem fizetsz? A közértben sem fizetsz? Vagy ha már itt tartunk miértn nem mész el wellensezni valahova aztán jössz el fizetés nélkül - hiszen milyen már, hogy van, aki megengedheti magának te meg nem?
Amúgy csak jelzem, hogy pl. a BKV bérletet nem köteles fizetni egyik munkaadó sem, mivel csak akkor kötelező téríteni az utazást, hogyha a cég telephelye nem azonos településen van, mint a lakhelyed - akkor is csak a távolsági részt kell fizetni.
".Meg kell szüntetni a szar munkahelyeket,jó munkahelyeket kell helyettük csinálni."
Nagyon össze-vissza gondolkozol!
Én vagyok egy vállalkozó, munkavállalókat foglalkoztatok.
És most én kérdezek Tőled, kérlek válaszolj!
Kinek van joga és milyen alapon megszüntetni a vállalkozásomat??
Ki csináljon heleyette(m) jó munkahelyet? Hogyan lehet ezt elérni?
Én átmegyek hozzád és a te áramoddal töltöm a telefonom, a te hűtődből eszem, majd távozok, mintha mi sem történt volna. Te haragudnál?
Na ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!