Szerintetek megvalósul az m2 projekt? M2 metró és gödöllöi hév összekötése? Ha igen mikor?
A következő 20-30 évben tuti nem. Egy ilyen bulihoz először is koncepció kell, utána megvalósíthatósági tervek, majd részletes tervezés és végül kivitelezés.
Na ma még ott tartunk, hogy a koncepción agyalunk már vagy 30 éve és még nem sikerült eldönteni, hogy mit szeretnénk... :D
"2-es, 3-as, ennek a projektnek már konkrétan az engedélyes tervei készülnek"
Linkled már be légy szíves az ügyet bonyolító minisztérium oldaláról a közbeszerzési kiírásokat, mert én nem láttam ezeket ( lehet átsiklottam felettünk). Köszi!
Rákerestem, valszeg azért nem láttam mert ez BKK-s projekt.
Idézek a BKKtól:
"Az M2-es metró és a H8-as, H9-es HÉV-vonala az Örs vezér terén találkozna. A vasúti pálya a Pillangó utca állomás után, a Fehér úti járműtelep északi végénél emelkedik, felüljárón keresztezi az Örs vezér terét, majd a Gyakorló köznél süllyed ismét a felszínre."
Most pedig idézek a tervezés végző Főmtervtől:
"A két rendszer közötti fizikai összekötésre az Örs vezér terén kerül sor. A vasúti pálya a Pillangó utca állomásnál süllyed le a föld alá, majd Körvasút megállóhelynél jön fel a felszínre. A tervezett Örs vezér téri új állomás a Kerepesi út közepén, a jelenlegi gyalogos aluljáró alatt kerül kialakításra (-2. szinten)."
Ez így egy kicsit érdekes, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!