Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van ennyire büdös a...

Miért van ennyire büdös a BKV-n, másokat nem zavar?

Figyelt kérdés

Nagyon sok az új busz, de hiába újak, gyakran ha felszállok, akár a 3-as metro pótlóra, vagy bármelyik külvárosi, belvárosi buszban, a fele belül büdös, olyan hajléktalan szagú.

Legutóbb kinyitottam az ablakot mert már hányni lehetett a büdöstől (konkrétan hajléktalanok is utaztak a buszon) erre a mellettem ülő rámszólt, hogy zárjam be mert huzatka van.

Fél órát utaztam így (siettem, mehettem volna másik busszal) majd otthon amikor lepakoltam a cuccaim észrevettem, hogy erős csövesszag van a szobámban.

.... mondom szuper. Akkor most moshatok kabátot, nadrágot, mindent, csak mert minden büdös.

Amikor vidéken vagyok például kabátot elég félévente egyszer mosni! Volánon sosincs büdös.

Titeket nem zavar a büdös a buszokon?

Nem veszi át a ruhátok a szagát?

Ha ennyire zavarná az embereket gondolom kinyitnák az ablakokat. De valamiért nem akarják, mert jujj. huzat. 15 fokos szél.... persze nyáron meg legyen legalább ennyire behűtve a busz. a légkondi meg ugyanúgy kavarja a büdöst.

2019. márc. 26. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom ti melyik univerzumban laktok, de jó ha havonta 1x utazok büdös busszal, pedig én aztán tényleg a fél életem buszon töltöm.
2019. márc. 27. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt mert a csöveseket nem szállítják le, nekik szabad jegy nélkül utazni. Másrészt mert soha nem takarítanak.
2019. márc. 28. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
egyetértek az első válaszolóval. a hajléktalanok nagyrésze jegy/bérlet nélkül utazik (ez ugye már szabályellenes), ráadásul koszosak, amit megint csak tilt a szabályzat, mert beszennyezhetik a járművet. tehát 2 szabályt szegnek meg egyszerre, de a bkv nm tesz semmit. egy tömeges "sztrájk"-ra viszont szerintem felkapnák a fejüket.
2019. márc. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!