Miért van ennyire büdös a BKV-n, másokat nem zavar?
Nagyon sok az új busz, de hiába újak, gyakran ha felszállok, akár a 3-as metro pótlóra, vagy bármelyik külvárosi, belvárosi buszban, a fele belül büdös, olyan hajléktalan szagú.
Legutóbb kinyitottam az ablakot mert már hányni lehetett a büdöstől (konkrétan hajléktalanok is utaztak a buszon) erre a mellettem ülő rámszólt, hogy zárjam be mert huzatka van.
Fél órát utaztam így (siettem, mehettem volna másik busszal) majd otthon amikor lepakoltam a cuccaim észrevettem, hogy erős csövesszag van a szobámban.
.... mondom szuper. Akkor most moshatok kabátot, nadrágot, mindent, csak mert minden büdös.
Amikor vidéken vagyok például kabátot elég félévente egyszer mosni! Volánon sosincs büdös.
Titeket nem zavar a büdös a buszokon?
Nem veszi át a ruhátok a szagát?
Ha ennyire zavarná az embereket gondolom kinyitnák az ablakokat. De valamiért nem akarják, mert jujj. huzat. 15 fokos szél.... persze nyáron meg legyen legalább ennyire behűtve a busz. a légkondi meg ugyanúgy kavarja a büdöst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!