A Bkv sofőrök miért integetnek a Vt transman és Volánbusz sofőröknek? Nem munkatársak, konkurensei egymásnak ezek a cégek
Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 17:20
11/15 anonim válasza:
Igen, csak a taxisok ténylegesen küzdenek az utasokért, közvetlenül az utasok fizetnek nekik, ott csak a tarifa fix, de nem a szolgáltatás közös. A BKK egy egységes szolgáltatás, a szolgáltatói mind megkapják a pénzüket attól függetlenül, hogy hány utas utazik a járataikon, a buszvezető is ettől függetlenül kap fizetést.
12/15 anonim válasza:
Buszosok, kamionosok általában köszönnek egymásnak.
13/15 eddiboy válasza:
#5: Olyan jelzés is van, amire te gondolsz, de az inkább a (sárga) Volánbuszosok kötött. Bár manapság a jelzés helyett inkább mobilon leadják a drótot egymásnak, hogy hol van ellenőrzés. Ültem már olyan buszon, ahol szólt a sofőr mobilja, beszélt pár másodpercet, majd megállt 2 falu között az út szélén, és hátraszólt, hogy jöjjön előre mindenki, aki nem kapott jegyet. Igaz ez több éve volt,nem tudom, még működik-e.
Ettől függetlenül alapból intenek egy szembe jövő buszsofőrnek.
14/15 anonim válasza:
Én a kamionszimulátorban is integetek a szembejövő kamionosoknak :D Kivéve multi playerben, mert ott fél kézzel kellene vezessek a másik kezet feltartva integető pozícióba, annyi a kamion :D
15/15 anonim válasza:
a motorosok is intenek egymásnak, sőt a normálisabbja még a robogósnak is!
Ez egy tök jó szokás szerintem.
A buszsofőrök nagy felelősséget vállalnak szarér hugyér, ne hasonlítsd a taxisokhoz. A taxisok többsége meg tapló arrogáns szar, a közlekedés patkányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!