Csilla200 kérdése:
Szeretem volna leadni egy tanulók hazautazasi kedvezmenye es tanulo berlet igenybevetele kerelmet, de nem fogadtad el miert?
Figyelt kérdés
Nyilvan ha be lennek jelentve nem lenne szuksegem a kervenyre. Esetleg valami egyeb papir is szukseges hozza ?2019. márc. 5. 18:59
1/5 anonim válasza:
Én elfogadtam, miért modod, hogy ne fogadtam el?
Amúgy kicsit kifejthetnéd bővebben, mert így nehéz segíteni.
2/5 anonim válasza:
Ez így elég zavaros, mindenesetre a tanulók utazási kedvezménye és bérlete nem kérelem alapján, hanem diákigazolvány alapján jár. Ha nem jár neked diákigazolvány, nem tudsz tanulói kedvezményeket igénybe venni.
3/5 A kérdező kommentje:
Vac kozeli kozzsegben lakom ahol jar a veresi de az masfel ora kerulok. A vaci zonazoval fel ora.alatt felerek. Ehhez kombinalt utazas neven szerettem volna kerelmetnleadni de nem fogadtak el miert ?
2019. márc. 7. 09:40
4/5 A kérdező kommentje:
Mikor le szerettek volna adni avval indokolt hogy nem vagyok oda bejelentve es nincs hozza.engedelyem
2019. márc. 7. 09:41
5/5 anonim válasza:
Szóval a diákigazolványodon nem az a cím van, ahonnan járni szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!