Hogyan kell venni havi diák busz bérletet? Még most veszek elsőnek és nem tudom mit kell mondani és mit kell odaadni
Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 13:21
1/9 anonim válasza:
"csókolom, egy 30 km-es egész havi diákbérletet kérek szépen"
2/9 anonim válasza:
Először kell egy bérletigazolvány, elég ha a diákod viszed, majd utána megmondod, hogy honnét hova szeretnél járni, megmondják hány km és megveszed
3/9 anonim válasza:
Ha helyi járatos akkor meg x km helyett helyijaratost mondasz
4/9 anonim válasza:
1. Köszönsz.
2. Elmondod mi a bánatot akarsz.
3. Kérdésekre válaszolsz.
4. Megköszönöd.
5. Elköszönsz.
5/9 anonim válasza:
Azért az ilyen kérdéseknél nem gondolkoztok el, hogy ha a kérdező most a '90-es évek elején járna időben, akkor mi a francot csinálna internet és Gy.k. nélkül? 😀
6/9 anonim válasza:
a 90-es évek elején nem is kapott volna ennyi beszólást, mert arc nélkül nagyon bátran beszél mindenki itt, főleg ha le kell szólni a másikat. ehhez nagyon értetek
7/9 anonim válasza:
#5: megkérdezi anyukáját. Az ilyen szituációk nekem is nagyon stresszesek, még inkább azok voltak gyerekkoromban, és éppen a stressztől nem tudom megfogalmazni, hogy mit akarok. A példa mondatok segítenek.
8/9 anonim válasza:
sokszor szülők sem olyan segítőkészek, vagy épp ők sem tudják, van aki lerázná azzal hogy odamész és megkérdezed... szegény gyerek meg nyilván be van szarva hogy ilyenkor mit mondjon egyáltalán
9/9 anonim válasza:
#8: Na igen. Az enyém szerencsére segítőkész volt ilyen dolgokban, szóval ha odamegyek egy ilyen kérdéssel, akkor szemrebbenés nélkül mondta volna, hogy "Jó napot kívánok, egy havi diákbérletet szeretnék kérni Kiskunlacházáig április 15-től."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!