Messze lenne bejárni Budapestre minden nap?
Kilences, páran már leírtuk feljebb, hogy ezen a konkrét vonalon jóval magasabb a szolgáltatási színvonal, mint a magyar vasút átlagos vonalain. Mivel újak a vonatok és az infra is, jóval ritkabbak a késések. És mint említettem, ha be is krepál ez a vonal, még mindig ott az M7-es alternatívának.
Ami meg a vizsgákat illeti, én Budapest kulvarosabol jártam egyetemre és még így sem engedtem meg azt a luxust magamnak, hogy ne hagyjak minimum egy óra tartalékot a vizsga előtt az utazásra (amit persze további tanulással töltöttem el.) És az azért tényleg ritka, hogy egy óránál többet késsen a busz és a vonat is Fehervar és Budapest között.
Hát nem tudom.
20 perc a busz, 45 perc a vonat Kelenföldig és onnan még kb 10 perc a metró. Ha az átszállásonként 5 percet veszünk + 5 percet hogy beérj az egyetemre, akkor az 20+45+10+15=1,5 óra napi 2x. Mérlegeld, hogy ez mennyire éri meg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!