A feláras vonat mit jelent?
Figyelt kérdés
Gyorsvonattal akarok utazni, amire kell pótjegyet is vennem. Ez felárasnak számít? És ha az utazás napján veszem meg, drágább, mint elővételben? (mármint a pótjegy). Mert úgy olvastam, hogy igen, de mikor múltkor utaztam, nem volt drágább.2018. dec. 13. 12:02
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és pénteken utazom, múltkor is akkor mentem, lehet hogy azért került ugyanannyiba a pótjegy, mintha elővételben vettem volna? Van erre valami kedvezmény?
2018. dec. 13. 12:24
2/3 anonim válasza:
Kb három kategória van:
Személy: menetjegy
Gyors/sebes: menetjegy + gyorvonati pótjegy
IC: menetjegy + IC pótjegy + helyjegy.
Lehetnek egyéb vonatnemek, de ezek a leggyakoribbak, látszik is, mi a feláras.
Automatából 5, interneten 10 százalékkal olcsóbbak a jegyek, illetve a @-cal jelöltek 20 százalékkal.
3/3 anonim válasza:
A pótjegy nem drágább, ha aznap veszed, de helyjegy lehet ilyen esetben drágább, az viszont sima gyorsvonatra nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!