Hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben a Westend-től az Örs Vezér téri Ikeához, illetve onnan a Guttemberg térig?
" Egyébként ha már mindenképpen utazástervező, miért nem a FUTÁR utazástervezőt javasoljátok?"
Azért, mert 10 ide tévedő emberből maximum kettő jön segítő szándékkal. A negyedik válaszoló tökéletesen leírta, hogyan juthat el a kérdező oda, ahova szeretne. A kérdező meg is köszönte a válaszát.
Ennek ellenére érthetetlen módon a negyedik válasz 0%-ra van lepontozva. Szórakozni, kötözködni járnak ide is az emberek sajnos.
9.#-nak: Egyáltalán nem érzem magam okosnak, csak válaszoltam egy kérdésre a magam szerény módján. Írhattam volna más variációkat is, de a legegyszerűbbet és a legolcsóbbat ajánlottam a Kérdezőnek.
Te viszont, úgy gondolom, bal lábbal keltél fel, hogy mindenáron kötözködni akarsz. Kérlek, ne rontsd el a vasárnapomat...
Szerintem sokkal jobb egyébként mások személyes leírása, adott esetben könnyebb odatalálni, felhívja a figyelmet arra, hogy metrók közötti átszállásnál nem kell lyukasztani, az útvonaltervezőknél jobb ötletet ad, pl tudja, hogy itt-ott dugó szokott lenni vagy olyan tömegnyomor, hogy megéri az 5 perccel hosszabb útvonal.
Esetleg van egy kritikus pont, ahol könnyű eltévedni például, ott leírhatja, miről ismerhető fel ez vagy az.
Ez az oldal azért van, hogy emberek kérdezzenek.
Különben:
Egészség rovat -> orvos, elektronikus eszközök rovat-> szerelő, tudományok rovat -> google, emberekről szóló rovatok -> miért nem vele beszéled meg, különben is te vagy a h.lye, közlekedés rovat -> Vonatinfó, Waze, BKK Futár....
Bezárhat az oldal.
Ide tényleg mintha frusztrációt kiengedni járnának az emberek.
Nem hiszek benne, hogy nyugatabbra különbek lennének az emberek, ott is megtalálható az alapvető emberi jellem szerintem. Ezt is tapasztaltam vonatra szállva, ahol flakonok, sörösdobozok hevertek, vagy nagyvárosban sétálva. Nem tűnnek különbnek.
MÉGIS, angolgyakorlás végett olvasgattam a Yahoo answers-t, nagyon jó, színvonalas válaszok vannak és nem a kérdést feltevőt ekézik: miért nem néztél utána és egyébként is te vagy a h.lye és a hibás mindenért...
Atya ég, tehát ha itt valaki megerősítésképpen, de sajàt ismeretei alapján és jó szándéktól vezérelve leírja pontosan ugyanazt a választ, mint valaki előtte, azért lepontozás jár? Elmegy itt mindenki a büdös a pïcsába...
(Nem beszélve arról, hogy adott esetben előfordulhat: valaki elkezd választ írni, megszakítja valami miatt majd fél óra múlva folytatja. Ilyenkor honnan a fåszból tudjam, hogy ki válaszolta ugyanazt?)
"Ide tényleg mintha frusztrációt kiengedni járnának az emberek."
Egyetértek.
A hatos válaszomban sajnos kihagytam a 24 órás jegyet, ami 1650 forintba kerül, árban 4,7 darab (kerekítve 5) vonaljegynek felel meg. Van viszont egy hatalmas előnye azon kívül, hogy a vásárlás időpontjától kezdve annyit utazol vele, amennyit csak akarsz: lehet vele Budapest közigazgatási határán belül meghatározott vonatokkal, elővárosi volán járatokkal utazni.
Ha a kérdező személyvonattal menne haza Budapestről, akkor a 24 órás jeggyel egy például Budapest-Nyugatiból Vácra történő utazás S71 személyvonattal 185 forinttal olcsóbb. Csak szólni kell jegyvásárláskor, hogy van 24 órás jegyed. A kalauznak pedig a 24 órás jegyet Budapesten belül fel kell mutatnod, mert a vonatjegy az utolsó Budapestet érintő vasútállomástól szól Vácig.
#12:
Azért elképesztő, hogy te szólsz be valakinek, aztán visszaszólnak, aztán meg neked áll feljebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!