A (távolsági) buszok vezetői hogyan tudják elviselni a tapír utasokat?
Kapnak erre valamilyen felkészítést, vagy eleve nagyon nyugodt embereket vesznek fel?
Mert én nem bírnám elviselni, hogy állandóan üvöltöznek mögöttem (tegnap egy házaspár „szórakoztatott” egy egész buszt, szerencsére félúton leszálltak), a hangos zenehallgatás, evés (minél büdösebbet kell enni zárt térben!) - mert nehogy felszállás előtt egyen valaki, illetve maga a felszállás: az előre váltott jeggyel rendelkezőket félrelökve tolakodnak fel sokan, és csak hosszú rábeszélés után hajlandók lekotródni, és sorba állni.
Én már régen ütnék-vágnék, de nem is vagyok sofőr.
Hogyan bírják?
"Kapnak erre valamilyen felkészítést"
Nem.
"vagy eleve nagyon nyugodt embereket vesznek fel"
Ez sem.
A helyzet az, hogy egy idő után leszarják. És én nem tapasztaltam egységes viselkedést. Van, aki beszól az utasnak, ha szükséges.
úgy, ahogy a tapír utas kénytelen elviselni a tapír sofőrt...szerencsére nem látod mit is csinál némelyik.
maradjunk annyiban, hogy ez ilyen foglalkozás, az utast el kell viselni.
csak szólok, nézd meg Japánt. Ott fel sem szállhat az olyan utazni szándékozó, aki ápolatlan, hangosan beszél, vagy ittas. Ezt felszálláskor két személy ellenőrzi, illetve figyel. Az is igaz, hogy a jármű alapból luxus kivitelű, a sofőr nem dohányzik, finoman vezet, nem hallgat rádiót(mert őt is figyelik),stb..
(pontosan úgy, mint a repülőbe beszálló utasokat is megnézik(rejtett arcfelismerő kamera is). ha valaki nem tetszik, szólnak a kapitánynak..eddig hetven járat nem indult el, amíg a nem tetsző utas le nem szállt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!