Van rá esély, hogy újra lehessen látni a felújítás előtti kék 3-as metrót még utasforgalomba?
Mind a 37 szerelvényt "felújították", egyesek szerint a régi szerelvények pályaszámával láttak el a gyártó nyakán maradt, nem egészen új szerelvényeket, a "felujítandó" pedig ment a kohóba.
Maradt 2 teljes szerelvény az Ev3-as szériából ("csöcslámpás")
Ezek üzemképesek és a Kőér utcai telepen vannak, azonban terv szerint nem mennek fogalomba, mert a 37 új szerelvény képes kiszolgálni a teljes 3-as vonalat.
Úgy tudom, hogy egy megmaradt a "retró-napokra".
A kérdés nekem is eszemben volt néhány hete, de szerintem ha kész lesz a teljes vonalfelújítás, akkor már nem annyira lenne kivitelezhető a régi vs. új együttes közlekedtetése a műszaki újítások végett.
Szerintem is a gyárban maradt, el nem adott termékeket kaptuk meg a régikért cserébe valamiféle reexport gyanánt, vagy mert annak idején a gyár megyezhetett, hogy az élettartam végével visszakapja a maradványokat. De ez csak TFH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!