Buszra felszálláskor előre kell engedni a nőket?
Figyelt kérdés
Ugye, minden ajtónál az van, hogy ki kell nyitni, és előre engedni a nőt, kivéve ha veszélyes/nem biztos helyre lépne be. Egy busznál, vagy más tömegközlekedési eszköz veszélyesnek számít? Mert ha meg a férfi megy előre, és este van, meg tömeg, akkor az se jobb, hogy addig a nő lent marad.
Rákerestem, azt találtam, hogy buszról lefelé menet a férfinek kell elől mennie. De ott is ugyanez lenne a gond, hogy a buszon meg addig fent marad sok idegen emberrel :P
Szóval, most csak elméleti síkon, ha ilyen nagyon eludvariaskodva kéne csinálni ezt, ti milyen sorrendben mennétek és miért? ^^
Köszi <3
2018. júl. 8. 04:03
11/15 anonim válasza:
Én a a legveszélyesebb kocsmában a nőt engedem be először! Így van rendjén! Először a nők és a gyerekek!
12/15 anonim válasza:
Valahol a kettő között van az igazság. Ha pont mellettem van a nő, akkor nem fogok elé tolakodni, hanem előre engedem, de ha a hátamnál van, akkor én bizony már nem állok félre, hogy menjen előre. Ezzel csak feleslegesen hosszabbítom az utascsere idejét. Ahogy észrevettem, a nők nem is várják el, hogy minden egyes szituban magunk elé engedjük őket.
13/15 anonim válasza:
Igenis a férfinek kel felszállni elsőnek és ez más helyre is igaz, veszélyes helyen a nők mennek előre, akkor is, ha a nő enged előre!
14/15 anonim válasza:
Csúcsidőbe, amikor 100an szállunk fel, akkor mindenki tolakszik, aki épp a legközelebb van az ajtóhoz, az megy, mindegy a neme. De ha állunk ketten összesen a megállóba, akkor előre szoktam engedni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!