Miért tiltottak ki a vasútról?
Figyelt kérdés
Amikor utaztam odajött hozzám a kalauz, és mondta, hogy szálljak le a következő állomáson. Én persze maradni akartam, hisz volt jegyem, és nem csináltam semmit. Ekkor ő elment, majd hárman jöttek vissza, és levágtak a vonatról. Az állomáson odajött a biztonságiőr, és kidobott az állomásról, és mondta, hogy nem mehetek többet soha vonattal, mert kitiltottak. Miért tiltottak ki?2018. jún. 19. 23:12
21/30 anonim válasza:
Biztos valami fostalicska wellhellot hallgatott
22/30 anonim válasza:
Lehet nem ugyanarra a pártra szavaztál, amire a MÁV vezérigazgató szavazott, így kitiltott a vasútról :-D
24/30 anonim válasza:
Ezt a vicc kategóriába kellene áttenni. ha akarnának se tudnának kitiltani a vonatokról,mert nem névre szólóak a jegyek.
25/30 anonim válasza:
Mi van, otthon már senki nem kíváncsi a hazudozásaidra, ide jöttél trollkodni a gyk-ra? :-)
26/30 anonim válasza:
Na, akkor meséld csak el, hogy mit csináltál pontosan? Racsniztál a fülkében, esetleg odakakkintottál?
27/30 anonim válasza:
Még ha hangosan bömbölteted, akkor is csak figyelmeztetnek, majd büntetnek, vagy leszállítanak, de ki nem tiltanak.
Sőt, még szexért sem jár végleges kitiltás. Ahhoz már rendőrségi eljárás kell.
28/30 anonim válasza:
Megtennéd, hogy nem emeled ki állandóan a kérdést? K***a idegesítő, hogy állandóan ezt kell olvasni
29/30 anonim válasza:
Senkit nem érdekelsz továbbra se.
30/30 anonim válasza:
Baromság, trollkérdés. A teljes vasútról nem tiltanak ki senkit, nem is lehetne betartatni, hacsak ki nem teszik a fényképedet minden létező vasúti épületbe, ami viszont törvényellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!