Miért tiltottak ki a vasútról?
Figyelt kérdés
Amikor utaztam odajött hozzám a kalauz, és mondta, hogy szálljak le a következő állomáson. Én persze maradni akartam, hisz volt jegyem, és nem csináltam semmit. Ekkor ő elment, majd hárman jöttek vissza, és levágtak a vonatról. Az állomáson odajött a biztonságiőr, és kidobott az állomásról, és mondta, hogy nem mehetek többet soha vonattal, mert kitiltottak. Miért tiltottak ki?2018. jún. 19. 23:12
11/30 anonim válasza:
na igen...és nem kaptál semmilyen papírt, csak simán kidobtak, hiszen az összes vonaton azok a kalauzok és az összes állomáson azok a biztonsági őrök vannak...így hát nekik sem kell semmi, arcról megismernek mindenhol :D
12/30 anonim válasza:
mivel nekünk nem írtad le mit csináltál előtte, csak te tudhatod az okát.
13/30 A kérdező kommentje:
Nem tettem semmi olyant, egyszer csak kivágtak és közölték, hogy nem utazhatok többé a vasúton. Egy állomásra sem engednek be.
2018. jún. 20. 11:28
14/30 anonim válasza:
Az úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött...
15/30 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
16/30 anonim válasza:
Sejtettem, hogy valami sántít a kérdésben. "Nem tettem semmi olyant", ezek szerint csináltál valamit ami szerinted nem olyan nagy dolog, de mások számára az. Amíg nem írod le, hogy mit csináltál, addig nem tudunk válaszolni. Egyébként komolyan azt hiszed, hogy az országban dolgozó összes vasutasnak mutogatják a képed, hogy nem utazhatsz? Ne legyél ilyen naív. Amíg nem írod le a teljes sztorit, addig trollkérdésként tekintek erre és nem válaszolok többet.
17/30 anonim válasza:
Szamárszexért engem is kitiltottak már a vasutról , azóta helikopterrel járok
18/30 A kérdező kommentje:
Igen. Csináltam valamit. Ültem és hallgattam a zenét fülhallgatón keresztül. Ezért nyilván azt érdemli az ember, hogy jól lehajintsák a vonatról. Egyébként ma tessékeltek ki az állomásról.
2018. jún. 20. 17:16
20/30 anonim válasza:
:D Napi troll.
És szerinted ezt el is hisszük? 15 éves korom óta vonatozom és fülessel zenét hallgatok, soha nem tettek le a vonatról, se senkit akit ismerek.
unalmas a nyáriszünet, vagy hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!