Mennyire hivatalos, hogy az épülő Hyperloop "vasút" Pestről indul?
Több helyen is olvastam, hogy már pörög a gyártás, s Budapest-Bécs-Pozsony útvonalon állítják majd üzembe a technológiát.
Viszont láttam ugyanennyi cáfolatot is, illetve más híreket, miszerint az Emírségekben, vagy az Államokban fog közlekedni először...
Van hivatalos információ?
Ha ez évekkel ezelőtti hír, akkor azt felejtsd el, nem lesz Budapesten Hyperloop.
Musk azt sem tudja hol van Budapest.
Tavalyi hírek, s állítólag 2020-ban áll majd forgalomba.
Viszont én is elképzelhetetlennek tartom, csak Európában tudnék mondani tízesével olyan várospárokat, ahol nagyobb igény mutatkozna a technológiára, s minden más szempontból is előnyösebb lenne.
Nem, kedves utolsó válaszoló, hiszen az intelligencia egyik alappillére mérlegelni hiteles és hiteltelen források között.
Ezek ismert, aránylag jelentős hírportálok, melyek ritkán adnak hírül fals információkat, habár ettől függetlenül így is gyanús lett, nem véletlenül tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!