Fip szabadjeggyel hogyan utazhatok?
Elmész a pénztárba, kérsz "Fip szabadjegy kiállítás"-t szelvényenként és fejenként 600 forint.
Párod elmegy a Humán ügyfélszolgálatra, kér szabadjegy igénylőt, otthon szépen kitöltitek. Kell a neved, az arcképes száma, és az országok, ahová utaznál, valamint az utazás napja. (Ez lesz a jegy érvényessége, innen számít a +3 hónap, addig érvényes a jegy.)
Leadja és a humánra fog megérkezni. Hivatalosan 1 hónap az ügyintézés, de néha 1 hét alatt megvan, de inkább igényled meg időben.
Amikor megjön, bemegy érte. Egy csekk méretű szelvény lesz, rajta az adatokkal, indulás előtt alá kell irni és ki kell tölteni az utazás napját.
4 rubrika van, minden ablak a ráírt napot követő nap 24 óráig érvényes. Ezt néha nem tudják a kalauzok, és kényszeresen be akarják írni az aktuális dátumot, de legyél harcias, és ne engedd. (Ciki, ha egy ilyen barom beleír pl. az utolsó rubrikába, amivel hazautaztál volna. Nekem majdnem volt ilyen, rákiabáltam hogy mit csinálsz???? Elmagyaráztam neki, az meg csak magyarázott... De amúgy 10-ből 7 ismeri.)
Nem tudom mit kellene még tudni, inkább kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!