Budapest-bérlettel utazhatok ezen a buszon?
Valószínűleg teljesen egyértelmű dolgot kérdezek, először nekem is annak tűnt, de aztán annyi mindent összeolvastam, hogy belezavarodtam :D
Szóval, tegyük fel, hogy Újpesten lakom, a fóti Auchannál dolgozom és havi Budapest-bérletem van. Újpestről mennek Volánbuszos buszok Fót felé, ezeken csak simán használhatom a bérletemet vagy kell még bármit tennem/vennem, hogy utazhassak az Auchanig?
Köszi előre is :)
Akkor nem értem, hogy amiket linkeltem mire valók. A leírásukat olvasva nekem teljesen megfelelőnek tűnnek erre a célra, amire használni szeretném.
A 224-es buszt ismerem, pont emiatt kellene más megoldást találnom, mert azzal nem érnék ki időben.
Akkor kezdjük távolabbról.
Háromféle busz lépi át a város határát:
- a BKK által megrendelt kék busz alig hagyja el a várost, nem is kell rá semmi a Budaoest-bérlet mellé. Ilyen a 224-es mellett mondjuk a reptéri 200E, ami megáll Vecsésen is, de alapvetően Budapestet szolgálja ki.
- az NFM által megrendelt, Volánbusz által üzemeltetett, BKK tarifás kék busz, amin az általad linkelt jegytípusok jók, ha a közig határon túlra utaznál. Ilyen például mindegyik gyáli buszjárat.
- az NFM által megrendelt, Volánbusz által üzemeltetett, helyközi tarifás sàrga/fehér buszjáratok, ezeken a Budapest-bérlet mellé kell egy, a Volánbusz által kiadott jegy vagy bérlet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!