Mit tehetek ilyen helyzetben?
Sziasztok nem tudom mi a teendő ebben a helyzetben, ugyanis most értesültem hogy van egy elmaradott büntetésem ami majdnem 1 éves. Viszont én nem követtem el és ezt gondolom abból is hogy a büntetés az pont az hogy nem "tudtam" magam igazolni személyigazolvány hiányában .
Én anno elhagytam a táskámat amiben kisebb értékek voltak sajnos nem lett meg és ha jol emlékszem egy ideglenes diák igazolvány (ami egy nagy a4 es lap ) is benne volt lehetséges hogy volt valaki ekkora paraszt es ezt használta, mikor megbuntették engem állítanak elő ? Ismerősöm mondta hogy szóljak be és azzal indokolhatom hogy nemtudták felvenni a személyigazolvány számot amit büntetéskor felszoktak. Lehet hülyeséget írok nem értek sajnos hozzá.
Mit tehetek 30 valahány ezer forintot követelnek egy olyanért amit nem is én követtem el
Válaszokat előre is köszönöm
Még hányszor írod ki?
Ennyi ésszel nem is csodálkozok h megbüntettek
2x irtam ki mert gyors választ szerettem volna kapni :)
Nem engem büntettek meg, ha hülyének tartasz mert szaros 8-14 ezer forint értékkel nem mentem el sírni a rendőrségre akkor taps majd a rendőrség az én táskámat fogja vadász nem ? vissza kapni ugyse kapnám erre meg nem gondoltam. Nem is tudtam hogy benne volt még az se biztos ez is csak feltételezés de eléggé valószínű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!