Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tehetek ilyen helyzetben?

Mit tehetek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem tudom mi a teendő ebben a helyzetben, ugyanis most értesültem hogy van egy elmaradott büntetésem ami majdnem 1 éves. Viszont én nem követtem el és ezt gondolom abból is hogy a büntetés az pont az hogy nem "tudtam" magam igazolni személyigazolvány hiányában .

Én anno elhagytam a táskámat amiben kisebb értékek voltak sajnos nem lett meg és ha jol emlékszem egy ideglenes diák igazolvány (ami egy nagy a4 es lap ) is benne volt lehetséges hogy volt valaki ekkora paraszt es ezt használta, mikor megbuntették engem állítanak elő ? Ismerősöm mondta hogy szóljak be és azzal indokolhatom hogy nemtudták felvenni a személyigazolvány számot amit büntetéskor felszoktak. Lehet hülyeséget írok nem értek sajnos hozzá.

Mit tehetek 30 valahány ezer forintot követelnek egy olyanért amit nem is én követtem el

Válaszokat előre is köszönöm

2018. ápr. 14. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a yardon bejelentetted a cuccaid elvesztését, nem lesz probléma.
2018. ápr. 15. 05:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tettem meg mivel 1táska, iskola felszerelések voltak benne az iskolába szóltam de nem hiszem hogy tanúskodnának egy iylen helyzetbe . Elvileg 1500ft kelett volna befizetnem ha tényleg engem büntettek volna meg és másap felmutatom a személyim. Ma már 33ezer forintot követelnek nevetséges :"D
2018. ápr. 16. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Még hányszor írod ki?

Ennyi ésszel nem is csodálkozok h megbüntettek

2018. ápr. 16. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:

2x irtam ki mert gyors választ szerettem volna kapni :)

Nem engem büntettek meg, ha hülyének tartasz mert szaros 8-14 ezer forint értékkel nem mentem el sírni a rendőrségre akkor taps majd a rendőrség az én táskámat fogja vadász nem ? vissza kapni ugyse kapnám erre meg nem gondoltam. Nem is tudtam hogy benne volt még az se biztos ez is csak feltételezés de eléggé valószínű :)

2018. ápr. 17. 02:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha akkor nem voltál a rendőrségen, most is megteheted, hogy bemész, és feljelentést teszel a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki visszaélt az adataiddal. Ezt nemutatva a közlekedési társaság kénytelen lesz törölni a pótdíjat, mert nincs bizonyítékuk ellened, a személyi igazolványod száma sincs meg nekik.
2018. ápr. 17. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!