Egy villamosvezetői vagy metróvezetői tanfolyam mennyire könnyű?
Basszus van egy kva kar ami gyorst vagy lassít, kötött pályán halad az egész.
Ennél némelyik Pc játék komplexebb, pl egy hotas elite dangerous...
A vázlatos képzési program és az oktatási anyagok jelentős (de korántsem teljes) része bárki számára elérhető, megtekinthető.
Képzési program:
Elméleti oktatási anyagok:
Aztán mindenki döntse el magában, hogy az első benyomása szerint könnyűnek vagy nehéznek a téma. Hogy valóban nehéz-e, az úgyis csak a tanfolyamon derül ki, hiszen egyrészt ez az oldal csak egy előzetes képet ad, másrészt meg egyénenként is jelentősen változik, hogy kinek mekkora kihívást jelent a dolog.
"Basszus van egy kva kar ami gyorst vagy lassít, kötött pályán halad az egész.
Ennél némelyik Pc játék komplexebb, pl egy hotas elite dangerous...
"
Csak a villamoson nincs úrjakezdés, ESC és egyéb menekülési gomb.
Ha valamit elcseszel, akkor nincs visszavonás. Emberek életéért felelsz és nem pixelekért.
Azért látom a bkv-s dolgozók megjelentek ennéla kérdésnél, hogy bebízonyítsák hogy villamosvezető csak hihetetlen tudás, és sok ismeretanyag birtokában lehet valaki.
Én dolgoztam a bkv nál...
a járművezetők átlag IQ járól had ne kelljen itt kiselőadást tartanom.
Vajon miért van az hogy 1 követelmény van villamosvezetőknél stb...
hogy a jelentkező tudjon írni, olcasni, és ne legyen színtévesztő
Lehet ez nem tetszik az itt összegyűlt járművezetőknek, de ők is tudják hogy így van:)
"hogy a jelentkező tudjon írni, olcasni, és ne legyen színtévesztő"
Akkor ők már többet tudnak nálad, mert te még írni se tudsz normálisan! Nem arra gondolok, hogy az idézett mondatban elütöttél véletlenül egy betűt, hanem hogy a két hozzászólásod hemzseg a helyesírási hibáktól! Nem vagyok BKV-s, nem is védem őket, csak gondolom leírom ezt az apróságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!