Kitex nyelvtanfolyam Győrben?
Sziasztok! Elsősorban érdekelnek a vélemények ezzel a tanfolyammal kapcsolatban. Szakmai nyelvvizsgát szeretnék tenni, igazából a papír lenne a legfontosabb.. a későbbiekben nem látom nagy szükségét a szakmai nyelvnek, beérem a “sima” közép szinttel. Igy a mondhatni legkönnyebb fajtát keresem.
Illetve Győrben van erre lehetőség? Azt tudom, hogy vizsga van, de nyelvtanfolyamot sehol se találtam..
Esetleg ezt nézd meg:
[link] Ha az egyetemre jársz, akkor kérdezz utána. Lehet, hogy az egyetemen is van szakmai nyelvvizsgára felkészítő. Én előző félévben jártam középfokú nyelvvizsga - ORIGO - felkészítő tanfolyamra, januárban tettem le.
Találtam egy nyelviskolát is:
"KITEX nyelvvizsga angol, német egynyelvű Idegenforgalmi, kereskedelmi B1, B2, C1 14000 23000 26000
Magyarországon akkreditált nyelvvizsga. Az írásbeli vizsgán az íráskészséget mérő feladatoknál a szótárhasználat megengedett. A szóbeli nyelvvizsgán nincs felkészülési idő. Egyszerűbb, mint a BGF vagy a GazdálKODÓ."
+ előző vagyok:
Egyénileg vagy barátaid társaságában, akár már a holnapi napon is belevághatsz! Rugalmas időbeosztással biztosítunk egyéni és kis csoportos tanfolyamokat.
96/550-550
www.royalnyelviskola.hu
( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!