Az ellenőrt is meg fogják büntetni?
Figyelt kérdés
Nem volt jegyem az ellenőr meg akart büntetni én nem hagytam magam és el akartam menni onnan de a két ellenőr lefogott amíg a rendőr ki nem érkezik az egész botrányt cirkuszt a párom videóra felvette a rendőr kiérkezett és megbüntettek. Az incidens után mint a BKV nál mind a rendőrségnél feljelentést tettünk az ellenőr ellen és a videót átadtuk neki mind a két helyen azt mondták ki fogják vizsgálni az ügyet és tájékoztattak minket a vizsgálatról. mire számíthatok?2018. márc. 24. 10:32
21/21 anonim válasza:
20-as! Újra leírom, jelen esetben a vidófelvétel elkészítése és felhasználása jogszerű volt. Nem gondolom, úgy hallottam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!