Ha BKV-n meg büntettek de nem írtam alá a jegyzőkönyvet hogy tudnak meg büntetni?
Ismerős nem tud bediktálni mást. Mert fel kell mutatani legalább az iratokat , szem.ig., lakcím k. stb...
Eleve a kérdésedben magad cáfolod.
De még mennyire, hogy be tudja diktálni csak úgy idegen személy a te adataid.
Elég kifognia egy hanyag, felelőtlen ellenőrt.
Én így jártam egyszer. Az volt a nagy szerencsém, hogy a nevemben bliccelő nem tudta a nevem rendesen (lehagyta a doktori titulust + a nevem idegen eredetű, idegen írásmód szerint írom, nem pedig magyarosan), és a címemet is csak házszám, emelet pontossággal tudta, az ajtót sikerült elqrnia.
Ezekből egyértelmű volt, hogy az ellenőr bemondás alapján állította ki a büntetést, nem kérte el sem a személyit, sem a lakcímkártyát.
Ezenkívül volt érvényes bérletem a büntetés időpontjában. Ez éppen elég volt a BKK-nak, hogy azonnal töröljék a bírságot.
A te helyzeted speciálisabb ennél. Valószínűleg behívnak majd egy aláírásminta vételre, amiből a szakértő gyorsan megállapítja, hogy nem te voltál. Érdemes még feljelentést lebegtetni az ellenőrrel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!