Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most bűntettek meg 8000...

Most bűntettek meg 8000 Ft-ra, mert jegy nélkül utaztam. Mekkora az esélye? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ha nem fizetem be, mennyi esély van arra, hogy behajtják? Behajthatják egyáltalán? Mert sok helyről hallottam, hogy nem. Azon kívül, hogy következő hónapban 12000 lenne, behajtják? Tapasztalt embereket kérdeznék elsősorban, ha lehet.

2016. jún. 6. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
bahajtják.. sokszor 2-3 évet várnak vele, míg jó sok kamat rámegy és csak utána hajtják be.. szóval okosabb ha befizeted.
2016. jún. 6. 18:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt meg nem teheti mert egy év után elévül
2016. jún. 6. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Soha senki nem fizetné be akkor, ha 1 év után elévülne. Nem?

Ha tartozás miatt fizetési meghagyást indítanak ellened, akkor az elévülési idő újraindul. Onnantól kezdve hogy megvannak az adataid, behajtóhoz kerülhet az ügy.

2016. jún. 6. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, nagyon naív vagy ezek alapján :D

Ha valakinek büntit adnak, azt ki kell fizetni minden esetben.

2016. jún. 6. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
kevesebb mint 1 év után behajtóhoz kerül, ott meg már nem évül el
2016. jún. 6. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Azt meg nem teheti mert egy év után elévül"

nem az a baj, hogy jegy nélkül utazol, hanem hogy segghülye is vagy

2016. jún. 6. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Addig fizesd ki amíg nyolcezer és nem tizenkettő vagy még több. Az csak egy dolog hogy a jól megnőtt tartozást adják végrehajtóhoz, de rajtad vasalják be az összes ügyintézési és munkadíjat is ami a végrehajtással jár, ami többszöröse ennek a 8-nak.

Mi lenne, ha egyszer vállalnád hogy lebuktál és megfizeted a tanulópénzt, ahelyett hogy most is kiskapukat keresel? Itt nincs, tartozásod van és a közlekedési társaság mindent el fog követni hogy a kintlévőségeit behajtsák.

2016. jún. 6. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez MÁV, akkor bizony be fogják. Nekem is volt egy 10.000 forintos büntim, amit nem fizettem be, és pár hónapig semmi hír nem volt, már el is felejtettem az egészet. Aztán majdnem négyszer annyit kértek hónapokkal később. Nem felejtenek :)
2016. jún. 6. 18:58
 9/11 A kérdező kommentje:
nem MÁV, hanem ÉNYKK (volt vértes volán).
2016. jún. 6. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

hát a vértes volnából KNYKK lett ;)

és igen, azok is behajtják. fizesd be

2016. jún. 6. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!