A tömegközlekedési eszközökön lévő ingyenes WiFi hálózatok csak nekem nem működnek soha?
Nekem a Volános buszokon még sose működött. Látja a hálózatot a telefonom de nem csatlakozik fel.
Vonatokon meg akkor működik, hogy ha kevesen vannak rajta. A reggeli, esti csúcsban tényleg használhatatlan nekem mindig.
Gondolom adott a sávszélesség és ezt kell leosztania X utasnak. És az is valószínű, hogy nem optikai kábelen megy a net...
És lehetb hogy 21. századib de alapszolgáltatásnak nem mondanám. Alapszolgátatás az, hogy a közlekedési vállalat elszállít A pontból B pontba. Ami ezen felül van, az max plusz ajándék a cég részéről. Ha működik, örülök neki; ha nem, akkor használom a sajátomat.
Alapszolgáltatásokat tekintve mosdó sincs sokszor. Zárva, hibás, nem tudták üríteni, nincs kitakarítva... És ez törvénybe is ütközik. Mégsincs retorzió a MÁV-nak. Ennek tükrében majd pont a Wi-Fi lesz rendben. Mikor a jogszabályi kötelezettségüknek sem tesznek eleget.
Egyébként nekem sem szokott működni. Ingázóként előfizettem 15GB adatmennyiségre, na meg a 26 éven aluli 2GB kedvezmény. Így már elvan az ember útközben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!