A Budapest Keleti pályaudvarról, hogy jutok el tömegközlekedési eszközökön a VIII. kerület Bláthy Ottó utcai Glória hotelbe? Vidéki vagyok, köszönöm, ha segít valaki! Üdv.
Hát majd beszarok "Hotel Glória Budapest City Center" :))
Tényleg vigyázz a környékkel, mert a Keleti, a hotel környéke és a kettő közötti út is kb. a város segglyuka, elég fertőzött környék.
Båsszátok meg, jartatok azon a környéken az elmúlt 10 évben bármikor vagy csak a kollégátok ismerősének harmadunokatestvére látott három ordítva szotyizó cigányt és mondta el mindenkinek utána, hogy életveszélyes a környèk?
Tehát; ez a hotel a Tisztviselőtelepen van, ami a város egyik legjobb fekvésű, kifejezetten hangulatos kertvárosa és nem is említhető egy lapon az onnan valóban nem túl távol eső Diószeghy utcai sorral vagy a Magdolna-negyeddel.
Kérdező: nyugodtan menj a legrövidebb utvonalon, a 24-es villamossal az Elnök utcáig. Igen, lesznek rajta rosszarcú figurák, de én törzsutasként mondhatom, hogy nem bántanak senkit, legfeljebb a magukfajtákat, ha valami konfliktusuk támad.
Én is józsefvárosi vagyok, és a kerületünk jó részei nagyon biztonságosak, kamerákkal és ha ez nem elég, határozott és rendszeresen jelen levő rendőrökkel. Sokkal nyugodtabb és biztonságosabb, mint a sztárolt Budai bizonyos részei, pláne Kelenföld (már nem a vasútállomás), ahol alkoholisták, hajléktalanok, drogdílerek, egyéb kétesen viselkedő alakok és ott is hétről-hétre több roma között vergődsz utadra fényes nappal is, de kora reggel vagy este pláne.
A 24-es villamos pedig kellemetlen, de annyit fogsz látni, Kérdező, hogy hangosabban beszélgető, lepukkantabb egyének vannak rajta. Téged a kutya se bánt majd!
a kelenföldi pu. nem jatszik egy ligában még a Nagyvárad terrel meg a Népliget kornyékével sem, nemhogy az orczyval. akármennyire is szeretnéd.
Majd az 1-es villamos megosszabbítása hozhatja magával a romlást.
A kamerák tömkelege pont azt jelenti, hogy a környék nagyon nem biztonságos.
Kelenföldre mint városrészre gondoltam, mint írtam, nem a vasútállomásra.
Ha nem lenne végigkamerázva a Tisztviselőtelep, Palotanegyed és Százados negyed, akkor biztos, hogy áttevődne oda a probléma a VIII. kerület tényleg rossz részeiről. Így is sajnos látok romlást, de még mindig totál jó környék vagyunk. Rendőrt pedig rendszeresen látni. A kamera önmagában ugye nem elég, ha nem nézik rendesen, akkor simán történhet bűncselekmény, utólag visszanézve a felvételt pedig már lehet elmenekült az elkövető, amit ellopott pedig eladja addigra alkatrésznek. De nálunk a rendőrből is sok van.
Amúgy ebben a 3 városrészben jártál már? Vagy csak sztereotípiákból táplálkozol?
Az 1-es villamoson szoktál utazni? Vagy ott is csak a szrereotópiák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!