Ti örülnétek, ha lenne Rákoskeresztúron metró?
Szerintem értelmetlen, bár én a Kis utcai megállónál lakok, ami az egyik legjobb hely tömegközlekedés szempontjából.
A váltó utcai megállót meg végképp nem értem.
Én mindennap a 67-essel járok és az égvilágon semmi és senki nincs ott.
Na nem mintha lenne bármilyen komoly infrastruktúra az 513. utca és az Örs között, szóval szerintem tökéletes a buszos közlekedés.
A buszokkal csak az Örsig 20, 30, de akár 40 percig kell zötykölődni. Zötykölődik, zsúfolt, levegőtlen. Majd az utasoknak jó esetben további 20, de akár 30, 40 perc a meló/suli.
A Dunakanyarból származon. Na, onnan kell 40 perc beérni és akkor nem az Örsön vagy, hanem bent a Nagykörúton, a 4-6 vonalán.
A vasútnak se örülnék, ha teszem fel a 17-ben laknék. Buszozzak el a vasútig, majd szálljak át a vonatra majd a keletitől még további átszállások.
Több átszállás, mint az egyszerű buszozás és talán nem is számottevően gyorsabb.
Én ugyan a III. Kerületben lakom, de ha én metrót vinnék ki oda akkor az ilyen lenne:
1. Puskás Ferenc Stadion:Alapból 4 vágány, a külső az Gödöllő felé, a belsők meg Keresztúr felé.A középső két vágány lemenne mélyvezetésbe.
2.Hungexpo: Az itt tartott rendezvények miatt.
3.Kőbánya Felső: Át lehet szállni a vasútra.
4.Éllessarok:Át lehet szállni a villamosra.
5.Rákos:Át lehet szállni a vasútra.
6.Akadémiaújtelep: A kertvárosi terület.
7.Cinkotai Út:Lakótelep
8.Rákoskeretúr Városközpont: A kerület belseje.
Szerintem érdemes lenne egyszer valamikor kivinni oda az M2-t.
Én nem ott lakok
bár szerintem nem lenne értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!