Az egyik barátom a vonaton hagyta a táskáját és a vonat elvitte van talált tárgyak osztálya vagy egyéb mááás?
Nincs véletlenül neted?
Mert ha esetleg igen, és netán tudod, hogy a vasút melyik szolgáltatóhoz tartozik (nálunk a MÁV-hoz, nem tudom nálatok a Holdon mi a helyzet), akkor próbálkozz meg egy olyan nehéz dologgal, hogy beírod a keresőbe, hogy: máv, talált tárgy.
Persze a barátod, nem te... Ha van internete... meg egy kis esze.
Ez nem rosszindulat, hanem egyszerű józan paraszti ész.
Megnézed mi a vonat végállomása, utána szépen internet, keresel az ottani állomáshoz egy telefonszámot és telefonálsz.
Vagy nem tudom itt milyen segítséget vársz, valaki intézze helyetted?
Ember, miért vagyok rosszindulatú, ha leírom, hogy hívd fel a szolgáltató ügyfélszolgálatát?
Ma már nem minden állomás telefonos elérhetőségét hirdetik meg, hanem a központi ügyfélszolgálaton keresztül folyik a kommunikáció ilyen ügyekben. És nem, nem tudom te hol melyik cég vonatával utaztál...
Ez rosszindulat volna? Szerintem te írtad ki szărul a kérdést. Jó nyomozást.
Na, meglett?
Napok óta kutatok az elhagyott csomagom után, MÁV Talált tárgyak semmit se ér :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!