Melyik pályaudvarról megy a vonat Szekszárdra?
Figyelt kérdés
Pénteken utazom le Szekszárdra és nem tudok kiigazodni az Elvirán. Olvastam hogy Keletiből indul egy vonat de át kell szállnom Sárbogárnál hogy Szekszárdig eljussak. Nincs ott valami közvetlen vonatjárat ami a reggeli órákba megy? Azt se tudom déliből vagy keletiből induljak-e el. Köszönöm,ha valaki segít.2018. febr. 5. 21:47
1/5 anonim válasza:
Napi egy vonat van, a Gemenc Expressz, ez délután közlekedik a Keletiből Szekszárdon át Bajára.
Mondjuk azt nem értem, mi a gond a sárbogárdi àtszállással: van rá 6 perc, lépcsőzni nem kell, csatlakozásra vár, mindenki ezt használja, aki vonattal megy arrafelé. A Keletiből rajtoló pécsi IC-kről tudsz átszállni.
2/5 anonim válasza:
Van még a Sugovica Expressz is közvetlen járattal 15.15-kor a Keletiből. A többi valóban mind átszállós.
3/5 anonim válasza:
Node a Sugovica is csak délután megy és mindössze egyszer egy héten, pénteken.
5/5 anonim válasza:
Bp több pályaudvararól eljuthatsz Sárbogárdra, ahol át kell szállni.
Vagy mehetsz közvetlen busszal a Népligetből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!