Csak szerintem néznek ki hülyén a Combinok?
Valószínűleg ez az egyik legfárasztóbb kérdés ami kikerül, de nem számít.
Úgy néznek ki, mintha mérgesen ráncolnák a szemöldöküket miközben mosolyognak és pirospozsgás az arcuk.
Biztos csak az én agyrémem, de itt a designerek iszonyat sz.ar munkát végeztek.
Ha ez nem tetszik, akkor mint többdiplomás formatervező nyújts be pályázatot a gyártóhoz...amúgy a villamos gyártásnál az épp trendi elvárásokat teljesítik.
Ha megnézed a Louxemburgi hyper-szuper villamost, az is csak villamos, bármilyen ufo kinézete van. Nekünk ennyi pénzért erre futotta.
Amúgy azért gyártják ezeket, mert az árába ez fér bele, és ezért az árért erre van igény.
(nem hülyék ám a tervezők, csak rád várnak, ezért sikerült ilyenre)
Utazz el néhány ázsiai országba, ott olyan villamosokat látsz, hogy nyulat fogsz..
Vannak itt ejrópában is olyan ócska, régi villamosok, amiket a turisták rémüldözve fényképeznek. Akik rajta utaznak, azoknak pont jó.
A fényképező turisták mondjuk japánok..
Amúgy örülök, hogy ilyen kifinomult Ízlésed van. Biztosan szívesen fizetsz több adót azért, hogy modernebb (horribile dictu:trendi)villamost vásároljanak
Hánadehehe...:D
Menj ki Prágába, vagy bármelyik nagyobb cseh városba, felröhögsz, ha meglátsz egy Skoda villamost. :D
Ja, hozzánk visszatérve: és Csufi mit szóljon? :D
Ő már múzeumba került, olyan csúf volt. Pedig a mienk.
Ez nekem eddig fel sem tűnt, feldobtad a napomat xD
Amúgy nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!