Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak szerintem néznek ki...

Csak szerintem néznek ki hülyén a Combinok?

Figyelt kérdés

Valószínűleg ez az egyik legfárasztóbb kérdés ami kikerül, de nem számít.

Úgy néznek ki, mintha mérgesen ráncolnák a szemöldöküket miközben mosolyognak és pirospozsgás az arcuk.

Biztos csak az én agyrémem, de itt a designerek iszonyat sz.ar munkát végeztek.

2018. febr. 8. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is hülyén néznek ki, elnagyolt, bumfordi az orr-rész, mintha egy óvodás rajzolta volna. Ég és föld a CAF-hoz képest.
2018. febr. 8. 22:23
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Felkapcsolt lámpával "mosolyog", amúgy meg olyan smiley-re emlékeztető a fazon. Szerintem eltalált forma.
2018. febr. 8. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is ronda, de ez legyen a legnagyobb probléma a bkv-val.
2018. febr. 9. 01:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán csak mosolyog. :) Nem morcos.
2018. febr. 9. 06:23
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Ízlésekről vitatkozni ugye mindig rizikós dolog, de azt vegyük figyelembe, hogy anno a küklopsz Ganz csuklósokhoz mérten óriási előrelépés volt ez a “mosolygós” homlokfaldizájn akkor is, ha egyes vélemények szerint ronda.
2018. febr. 9. 08:32
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Ha ez nem tetszik, akkor mint többdiplomás formatervező nyújts be pályázatot a gyártóhoz...amúgy a villamos gyártásnál az épp trendi elvárásokat teljesítik.

Ha megnézed a Louxemburgi hyper-szuper villamost, az is csak villamos, bármilyen ufo kinézete van. Nekünk ennyi pénzért erre futotta.

Amúgy azért gyártják ezeket, mert az árába ez fér bele, és ezért az árért erre van igény.

(nem hülyék ám a tervezők, csak rád várnak, ezért sikerült ilyenre)

Utazz el néhány ázsiai országba, ott olyan villamosokat látsz, hogy nyulat fogsz..

Vannak itt ejrópában is olyan ócska, régi villamosok, amiket a turisták rémüldözve fényképeznek. Akik rajta utaznak, azoknak pont jó.

A fényképező turisták mondjuk japánok..

Amúgy örülök, hogy ilyen kifinomult Ízlésed van. Biztosan szívesen fizetsz több adót azért, hogy modernebb (horribile dictu:trendi)villamost vásároljanak

2018. febr. 9. 08:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Hánadehehe...:D

Menj ki Prágába, vagy bármelyik nagyobb cseh városba, felröhögsz, ha meglátsz egy Skoda villamost. :D

Ja, hozzánk visszatérve: és Csufi mit szóljon? :D

Ő már múzeumba került, olyan csúf volt. Pedig a mienk.

[link]

2018. febr. 9. 09:00
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Ez nekem eddig fel sem tűnt, feldobtad a napomat xD

Amúgy nekem tetszik :)

2018. febr. 9. 09:43
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Vàrom ám az indoklásokat, hogy mi is a gond a válaszommal.
2018. febr. 9. 18:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten jól néznek ki.
2018. febr. 10. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!