Miért megy be a 272-es busz a Móricz Zsigmond körtér félé a Kelenföld vasútállomáshoz? Azt meg értem hogy a reggeli és a délutáni csúcsidőszakokban a torlódások miatt gyorsabb a metró, de pl hétvégén vagy csúcsidőn kívül teljesen pazarló szerintem.
Valóban, elnéztem a kérdést, elnézést :-)
A Móricz felé a többi járatkapcsolat (pl. 103), + a vonat miatt megy be. Ha más szempontból is nézed, elég hülyén venné ki magát, ha Törökbálintról akarnád elérni a vonatot, akkor menj be előbb a Móriczra, majd metrózz vissza a vonathoz, miközben ott megy el a buszod a pályaudvar mellett :-)
# 4/4 Időpont ma 21:03
Hol írtam azt, hogy a vasút nem huszadrangú? Annyit írtam, hogy alapesetben is hülyén nézne ki, ha nem tenné meg az a (Móricz felé) kis kitérőt egy Kelenföld jelentőségű pályaudvarhoz, de ott még ott a metró, és a többi (igen, Törökbálint a metróhoz képest ez is elenyésző jelentőségű) járat. Mondhatni presztízskérdés, hogy be legyen víve.
Visszafelé pedig értelmetlen lenne bevinni, amellett, hogy jelentős menetidő, létezik gyorsabb megoldás a Móricztól, Nagyszőlősiről és környékéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!