Mi történt ma (2018. 02. 01) a 75-ös trolival?
Figyelt kérdés
Mentem haza az iskolából, és bemondták, hogy a 75-ös troli a Puskás Ferenc Stadion és az Ötvenhatosok tere között közlekedik. Mi történhetett a trolival? (Googlen nem találtam róla semmit.)2018. febr. 1. 16:58
1/4 A kérdező kommentje:
*nem közlekedik
2018. febr. 1. 17:01
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de azon túl lehet valami fizikai akadály. Egy csomó belvárosi vonalon buszok járnak, a trolik ki se tudnak jönni a kocsiszínből, csak az van kinn, ami már eleve napközben kinn volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Holnap fog már közlekedni?
2018. febr. 1. 18:51
4/4 anonim válasza:
BKK Facebookról másoltam: Pótlóbusz közlekedik a 75-ös trolibusz helyett az Ötvenhatosok tere és a Puskás Ferenc Stadion M között, a 77-es trolibusz helyett pedig a teljes vonalon áramellátási hiba miatt. A 75-ös trolibusszal a Jászai Mari tér és a Keleti pályaudvar M között lehet utazni. Türelmeteket kérjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!